U trendu

Ova 3 horoskopska znaka imaju najjaču psihu: Znaju kako da se izbore sa stresom i životnim problemima

Mogu da savladaju sve životne oluje

Sve nas život stavlja pre mnogobrojne izazove i iskušenja. To su situacije u kojima je očekivano da nas obuzmu negativne emocije, ali i situacije u kojima moramo da pokažemo mentalnu snagu i prisebnost.

Astrolozi ističu da svaki horoskopski znak ima određene karakteristike i osobine, a sa jakom psihom izdvajaju 3 znaka Zodijaka:

Škorpija

Škorpija je na ovoj listi na prvom mestu. Znak Zodijaka, koji je pod kontrolom Plutona, Škorpija je uvek spremna za krize, još od detinjstva. Uprkos preprekama, Škorpije zbog snažnog karaktera lako se izvlače iz svake nevolje. Na unutrašnjem planu im, naravno, nije lako, jer su Škorpije veliki ljubitelji skrivanja emocija u sebi. Ali s druge strane, spolja nikada nećete reći da su nečim zaokupljeni ili ozbiljno zabrinuti zbog nečega, jer su, kao što smo već rekli, „tvrdi orasi“.

Devica

Na drugom mestu upornih i snažnih horoskopskih znakova je Devica. One su najracionalniji znak Zodijaka, pa ih stoga ne odlikuju prevelika sentimentalnost. Čak i kada dođe do teških izazova, Devica će se uvek truditi da pronađe logično rešenje i da analizira situaciju. Oni svemu što se dešava pristupaju sa hladnim razumom, pa ih je teško razbesneti, a retko pokazuju emocije. Naravno, zahvaljujući tome, Device lako uspevaju da dostojanstveno izađu iz krize i sigurno ih sitnice neće poremetiti.

Jarac

Još jedan zemljani znak koji se ne odlikuje preteranom osetljivošću. Poput Škorpije, Jarčevi dosta drže do sebe, skrivajući svoja osećanja od drugih ljudi. Njima je strano da bilo šta uzimaju k srcu, jer ih pokreće, pre svega, razum. Naravno, jaki izazovi su takođe teški sa Jarčevima. Ali, za razliku od drugih znakova Zodijaka, oni znaju kako da izgledaju dostojanstveno i takođe dostojno da se izvuku iz bilo kakvih nevolja – uzdignute glave i ponosno, prenosi Sensa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.