U trendu

Ova 3 horoskopska znaka pamte kao SLONOVI

Ne zanosite se: nikad vam ništa neće zaboraviti! Njihovo pamćenje je „slonovsko“. Vrlo često iznenađuju ljude oko sebe svim sitnicama koje su zapamtili, čime dokazuju da nikada neće zaboraviti nijedan vaš postupak. Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka imaju pamćenje bolje od svih.

Devica

Device zbog svoje besprekorne organizacije uvek sve zapisuju i beleže. One nikada ne zaboravljaju šta su gde stavile ili kada imaju određeni termin. Njihova memorija zadivljuje mnoge, ali istovremeno i zastrašuje – jer pamte sve.

Jarac

Jarčevi su velika zlopamtila. Ako ste ih jednom uvredili i mislite da će oni to kad-tad zaboraviti – varate se. Računajte i na to da neće zaboraviti vaš rođendan ili kafu dogovorenu i nekoliko meseci unapred.

Škorpija

Baš kao i Jarčevi, velika su zlopamtila, ali su skloni i opraštanju. Na radnom mestu su odlični, direktorovi miljenici, nema straha da će nešto zaboraviti.

3 komentara
 1. Anonimni

  Izostavili ste Lava.Pamti kao krdo slonova ali nije zlopamtilo.Kako vi prema njemu tako on prema vama 1:1

 2. Anonimni

  Ako je zastrasujuce nesto cime je covek obdaren da bi se razlikovao od nasih dragih zivotinja,ljubimaca i onih domacih predvidjenih za ishranu devici je zastrasujuce tumacenje koje je zbog ljudske fiziologije apriori svrstavaju u zlopamtila.Naprotiv devici se memorijom koristi kao i vecina s nekim povodom i kao vecina ,predpostavljam ,nervira se kada zataji kada treba.Dakle „kratka pamet „nije valjda imperativ?

  1. Anonimni

   Tako je! 😉🤗👌👍

Napišite komentar