U trendu

Ova 3 horoskopska znaka važe za najveće prevarante: Smotaće vas u trenu

Najbolja vještina ovih horoskopskih znakova je da dobiju ono što žele. Manipulacijom vas lako mogu navesti da im se poverite, a prvom prilikom će dobijene informacije upotrebiti protiv vas. Horoskop vas upozorava na to kojim znakovima se nikada ne bi trebalo poveravati jer ih prati reputacija najvećih ‘prevaranata’, piše Story.hr.

Evo o kojim znakovima je reč.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj podvojenoj prirodi. Oni su majstori pretvaranja i mogu se prilagoditi različitim situacijama. Njihove komunikacijske veštine su neverovatne pa zato ponekad koriste svoju moć govora kako bi izvrnuli istinu. Ako se nađete u društvu Blizanaca, budite oprezni i proverite njihove namere.

Vaga

Iako Vage obično nastoje da održe ravnotežu i mir, ponekad mogu da budu vrlo lukave. Njihova sklonost izbegavanju sukoba i neodlučnost mogu ih dovesti do neiskrenih postupaka. Vage će ponekad izbegavati suočavanje s istinom i možda će pokušati da vas izvuku iz neprijatnih situacija koristeći lukave metode. Budite oprezni ako se nađete u situaciji u kojoj Vaga pokušava da manipuliše vama.

Ribe

Iako su Ribe poznate po svojoj osetljivosti i saosećajnosti, ponekad mogu da budu sklone skrivanju svojih pravih namera. Beg od stvarnosti može ih dovesti do prevara. Ponekad će Ribe koristiti svoju saosećajnu prirodu kako bi zadobile poverenje drugih ljudi, a zatim će iskoristiti tu situaciju u svoju korist. Budite oprezni ako steknete utisak da vas Riba ‘mota oko malog prsta’.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)