Ova 3 znaka biće na udaru sudbine do kraja oktobra, život im se menja iz korena

Indijski astrolozi predviđaju da tri znaka čekaju životne lekcije u oktobru 2023. godine, nakon kojih više ništa neće biti isto.

Blizanci

Oktobar će vam biti težak, pa je potrebno da verujete sebi i svom iskustvu koje može da vas izvuče iz svake krizne situacije. Oslonite se na šarm koji vam je mnogo puta pomogao da se zaštitite, bez obzira na to koliko je jaka oluja u kojoj se nalazite.

Mnogi Blizanci su emocionalno napeti, osećate da se mnoge stvari u vašem životu privode kraju, iako je u stvari to samo novi početak. Učenje je jedino što se računa, oslobodite se svega što vas sputava i dozvolite sebi da napredujete na svim poljima. Kada ovo naučite i razumete, pred vama će se otvoriti ceo novi svet, a vi ćete se pitati čega ste se toliko plašili, piše Naj Žena.

Lav

Ovo je vreme provera i ravnoteže, balansiranja davanja i uzimanja. Ako osećate da vam je srce blokirano, to je znak da morate da se promenite. Ne može da očekuje da uzimate sve vreme, imate sve na raspolaganju i zovete, a da ništa ne date zauzvrat. To ne radi tako. Ovog oktobra upoznaćete moć lepe reči i davanja, osećaj kada nekome pomognete ne očekujući ništa zauzvrat. Verujte mi, nikad nije kasno da napravite promene na bolje koje neće ugroziti vaše dostojanstvo i integritet, naprotiv.

Naučite da rastete u davanju i shvatite da nije sve u novcu i materijalnoj imovini, ma koliko vam oni bili privlačni.

Strelac

Mnoge situacije u životu ostavljate nedovršenim, jednostavno zato što vam je dosadno i potrebna vam je promena. Nerešene veze, posebno one emotivne, imaju tendenciju da se vrate kada to najmanje očekujete. Ovog oktobra osetićete na svojoj koži snagu karme i isplatu karmičkih dugova.

Sve što ste nekada nepromišljeno činili drugima, sada se isplati. Udaraće sa svih strana tako da nećete znati gde je levo, a gde desno. Rešenje je da sebi priznate sopstvene greške i neuspehe, da tražite oproštaj da biste imali otvoren i jasan put. Bežanje vam neće pomoći, jer gde god da krenete ne možete pobeći od sebe. S druge strane, isceljenje može biti presudno, pa čak i neophodno za vas da više slušate svoje srce umesto um.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.