U trendu

Ova 3 znaka doživeće navale sreće u martu: Isplivaće iz finansijskih problema i napuniti novčanike

Evo ko može već danas početi da se raduje boljim danima

Zakoračili smo u mesec kada sve raste i cveta, pa naša energija kreće u malo pozitivnijem smeru. Mnogi će doživeti navale sreće, a tri horoskopska znaka posebno će uživati u izobilju na početku prolećne sezone.

Blizanci

Mart je mesec buđenja energije za Blizance.

Sve će ponovo imati smisla, a pripadnici ovog znaka će postati svesni vrednosti ljudi i okolnosti koje ih okružuju u životu.

Ovo će biti vreme posebnog prosperiteta kada je u pitanju njihov duhovni rast i način na koji doživljavaju sebe.

Oni će razumeti svaku važnu lekciju koja ih je dovela do njihovog trenutno povoljnog položaja u životu i biće zahvalni univerzumu za sve izazove sa kojima su naučili da se nose.

Period iza njih doveo ih je u situaciju u kojoj se sada konačno nalaze.

Vaga

Veze su uvek vruća tema za ovaj horoskopski znak.

Vage su usmerene na traženje kompromisa i podsticanje prijateljskog tona u razgovoru sa drugima, a određeni odnos je bio prilično iscrpljujući u prethodnom periodu.

Sada bi mogli da postanu svesni mesta koje ta osoba zaista zaslužuje u svom životu – ponekad su čak i rastanci izuzetno lekoviti.

Na nekim vezama ne vredi mnogo raditi, ali je bolje usmeriti pažnju na ljude sa kojima zajedno rastemo i uživamo u zajedničkom napretku.

Vodolija

Mnoge Vodolije imaju na umu pitanja u vezi sa karijerom – žele da krenu u potpuno novom poslovnom pravcu, napreduju na radnom mestu ili pretvore hobi u profitabilan posao.

Proleće im donosi različite mogućnosti koje bi uz dodatni trud i rad mogle doneti uspeh.

Ovaj mesec za njih sigurno neće biti period odmora, ali dobra vest je da im donosi obilje i napredak u određenom pravcu.

Takođe, pri donošenju važnih poslovnih odluka treba da se konsultuju sa iskusnijom osobom – ponekad nije sve tako sjajno kao što se čini na početku, prenosi Luftika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.