U trendu

Ova 3 znaka horoskopa konačno dobijaju preko potrebno olakšanje! Da li ste među njima?

Od danas će 3 znaka horoskopa dobiti oslobađanje od astroloških turbulencija! Merkur, planeta komunikacije i intelekta, konačno je izašao iz postretrogradne senke, obećavajući olakšanje nakon nedavnih izazova.

Blizanci će posebno osetiti olakšanje, budući da su pogođeni ovim tranzitom snažno kao vladajući znak Merkura. Za njih će se otvoriti vrata jasnoće i energije, oslobađajući ih od komunikacijskih prepreka koje su ih mučile tokom retrogradnog perioda.

Za Device, takođe povezane s Merkurom, ovaj tranzit donosi promenu u svakodnevnim rutinama. Jasnoća u organizaciji i komunikaciji biće osvežavajuća nakon perioda konfuzije, omogućavajući im da se vrate produktivnim aktivnostima s većom lakoćom.

Iako Ribe nisu direktno povezane s Merkurom, osetiće benefite ovog tranzita. Oslobađanje od retrogradnih uticaja pružiće im veću jasnoću u komunikaciji i mislima, otvarajući vrata novim idejama i perspektivama.

Ukupno gledano, ovo oslobađanje od retrogradne senke Merkura u horoskopu donosi svima olakšanje i jasnoću, omogućavajući nam da se oslonimo na stabilnost i napredujemo u našim ciljevima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.