U trendu

Ova 3 znaka su najjači „glas razuma“ prema kineskom horoskopu: Njih uvek pitajte za savet!

Mudrost je sposobnost sagledavanja šire slike, donošenja promišljenih odluka i pronalaženja skladnih rešenja, a prema kineskom horoskopu, tri znaka se u potpunosti uklapaju u taj okvir

U drevnim kulturama, mudrost je uvek bila cenjena i poštovana vrlina, a traganjem za njom bavio se i kineski horoskop, koji mudrost smatra dragocenim blagom koje proizlazi iz unutrašnjeg znanja i iskustva.

Mudrost je sposobnost sagledavanja šire slike, donošenja promišljenih odluka i pronalaženja skladnih rešenja, a prema kineskom horoskopu, tri znaka se u potpunosti uklapaju u taj okvir.

Zmaj

Ljudi rođeni u godini Zmaja smatraju se vrlo inteligentnima i mudrima. Oni su ambiciozni, snažni, hrabri i vrlo kreativni. Zmajevi su često vođe i imaju sposobnost donošenja odluka koje su dobro promišljene i mudre. Rođenima u godini Zmaja često se drugi obraćaju za pomoć, računajući da su oni onaj „glas razuma“ koji im je potreban.

Konj

Osobe rođene u godini Konja su inteligentne, pune samopouzdanja i poseduju izvanrednu intuiciju. Konji su vrlo strastveni i sposobni da razumeju i procene situacije na osnovu svojih iskustava. Zbog toga uvek donose mudre odluke.

Majmun

Oni su duhoviti, brzi u razmišljanju i vrlo prilagodljivi. Majmuni imaju sposobnost snalaženja u različitim situacijama i pronalaženja kreativnih rešenja za probleme. Njihova mudrost dolazi iz njihove sposobnosti promišljanja izvan okvira.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)