U trendu

Ova 3 znaka su najlošiji u krevetu, astrolozi tvrde da nisu tako vešti u seksu

U svetu astrologije, svaki horoskopski znak dolazi s sopstvenom grupom karakteristika koje ih čine jedinstvenim, uključujući i njihov stil u spavaćoj sobi.

Dok neki znakovi Zodijaka prirodno zrače senzualnošću i strašću, drugi možda nisu toliko vešti u umeću ljubavi.

Devica
Device su poznate po svom perfekcionizmu i analitičkom umu, što ih može sprečiti u potpunom opuštanju i uživanju u trenutku. Njihova sklonost analizi i fokusiranju na detalje može ometati spontanost i strast, koje su potrebne za uistinu zadovoljavajući seksualni doživljaj. Device previše brinu o tome da sve bude savršeno, što može umanjiti njihovu sposobnost da se prepuste čarima trenutka.

Vodolija
Vodolije su poznati po svojoj nezavisnosti i ponekad emocionalnoj distanciranosti. Iako su intelektualno stimulativni, nedostaje im strast i emocionalna dubina koja čini seksualni doživljaj zaista intimnim. Njihova sklonost emocionalnom distanciranju stvara osećaj odvojenosti u spavaćoj sobi, što ometa stvaranje duboke i senzualne veze s partnerom.

Jarac
Jarci su praktični i ozbiljni, što može da dovede do nedostatka spontanosti i igre u spavaćoj sobi. Njihov realističan pristup sprečava ih u potpunom predavanju trenutku strasti i užitka. Jarci su previše fokusirani na performanse i efikasnost umesto da se opuste i istražuju kreativne i nekonvencionalne načine izražavanja seksualnosti, piše Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar