Ova 3 znaka večito su NEZADOVOLJNA sobom

Neki ljudi su po prirodi vrlo opušteni i ne stavljaju ni sebe ni druge pod pritisak, dok su drugi izrazito kritični pa uvek postavljaju previsoka očekivanja. Večito su nezadovoljni sobom.

Pripadnici ovih horoskopskih znakova vrlo su strogi pa mane teško opraštaju i samima sebi. Uvek se upoređuju s drugima i iz toga izvuku NAJGORE za sebe.

Rak

Rakovi često gube mnogo vremena razmišljajući o tome što nije u redu s njima. Skloni su poremećajima u ishrani jer se stalno brinu o svojoj težini. Neće se obazirati na mišljenja drugih ljudi, ali će zato često osuđivati sami sebe.

Ribe

Ribe bi bile najsrećnije da im sve teče glatko, a kad se to ne događa, krivicu će svaljivati na sebe i optuživati se da su oni uzrok svega što je pošlo po zlu. Nije im strano kukanje i samosažaljevanje, jer neprestano osuđuju sebe i druge. Pre će oprostiti grešku drugome nego sebi.

Devica

Device za sobom vuku teret krivice, bez obzira na to šta čine. Neće osuđivati same sebe jer misle da su loše osobe, već zbog svega što smatraju da su učinile loše. Stroge su i prema drugima. Ako zaključe da su u nečemu pogrešile, prepustiće se samosažaljenju i u tišini lizati rane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.