U trendu

Ova 3 znaka zodijaka beže iz veza pre nego što ih i započnu! Slomiće vam srce dok trepnete

Za neke ljude, ideja o dubokom emocionalnom povezivanju može biti zastrašujuća, a kada su u pitanju ovi znaci zodijaka, veze su teritorija koju retko istražuju.

Strelac

Strelac je avanturistički duh koji teži slobodi i novim iskustvima. Spreman je da istraži svet i upozna nove ljude, što često otežava dugoročno zadržavanje u vezi. Iako žudi za svojom srodnom dušom, Strelac se boji da će se zaglaviti u rutini i izgubiti svoju nezavisnost.

Blizanci

Iako Blizanci vole romantiku, vole je deliti s mnogima umesto da se posvete samo jednoj osobi. Njihov šarm i društvenost mogu ih odvesti na različite putove, a da se ne obavežu na dublje emocionalne veze. Potrebno je razumevanje i tolerancija kako bi se razumela njihova potreba za slobodom.

Vodolija

Vodolija je nezavisna duša koja se teško obavezuje. Često beži od prevelike emocionalne bliskosti i osećaja gušenja u vezi. Ona teži slobodi i nezavisnosti, te se često povlači kada oseti da se veza previše ozbiljno shvata.

Ovi znaci zodijaka mogu doneti uzbuđenje i avanturu u vaš život, ali možda će biti teško zadržati ih ako želite dublje i stabilnije veze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.