U trendu

Ova 4 horoskopska znaka imaće savršen avgust, sreća im stiže na svim životnim poljima

Avgust je već stigao, a u ovom predivnom letnjem mesecu neke horoskopske znakove čeka pravi niz sreće. U ovom izvanrednom razdoblju neke astrološke znakove takođe očekuju neobični obrti i neočekivani događaji koji će uveliko uticati na njihovu materijalnu situaciju.

Pogledajte koji će horoskopski znakovi zbog dobrih zvezda uspeti u skoro svemu u mesecu avgustu:

Lav

Lavovi se u avgustu mogu u potpunosti posvetiti ljubavi – samci jednako kao i parovi. Očekuje vas uzbudljivo vreme s puno strasti i osećanja. Male prepirke stvaraće povremeno uzavrelu atmosferu kod parova, ali na kraju ćete samo još više poželeti jedno drugo. Na poslu ćete biti zatrpani ponudama pa ćete bukvalno moći da birate projekte i poslodavce. Uz toliko akcije bi trebalo da se pobrinete da s vremena na vreme napravite pauzu i okrepite se laganom hranom bogatom vitaminima.

Devica

Osobe rođene u znaku device delovaće poput magneta na ljude oko sebe, jer u avgustu će imati fantastičnu harizmu i magnetsku privlačnost. To će te učiniti poželjnim partnerom za uzbudljivu vezu. Naravno, pozitivne vibracije zrače i na poslu, što možete jako dobro iskoristiti. Vaše ideje imaće velike šanse i biće dobro prihvaćene kod nadređenih. U isto vreme, međutim, projektima treba da pristupite oprezno i izvodite ih konzervativno, bez nekih velikih revolucionarnih promena.

Škorpija

U avgustu ćete bukvalno prštati pozitivnom energijom i seksepilom pa ćete konačno doći na svoje kada su u pitanju ljubavne veze. Neke škorpije bi mogle da se vere i uskoro stanu na ludi kamen. Zašto još čekati ako već imate partnera iz snova pored sebe? Mars je tu da vam pomogne u poslu. Pomoći će vam da prerastete sami sebe i uradite stvari o kojima se verovatno pre niste ni usuđivali ni da sanjate. Slobodno poslušate svoje srce, nećete pogrešiti, piše Miss7.

Ovan

Ovnovi će takođe imati koristi od kosmičkih energija u avgustu. Sada ste u apsolutnom pobedničkom nizu. Zahvaljujući povoljnoj konstelaciji Sunce-Venera, ovnovi su trenutno vrlo koketno raspoloženi i imaju neverovatan šarm koji je jako privlačan drugima. Samci bi sada trebalo da se malo potrude, dok parovi maksimalno uživaju u letu. Avgust obećava romantične veze, puno ljubavi i naročito dobar seks.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar