U trendu

Ova 4 horoskopska znaka su veoma ljubomorni na sve i svašta, tvrde astrolozi

Prema astrologiji ova četiri horoskopska znaka bore se s ljubomorom, kako u ljubavnim odnosima tako i na poslu i prijateljstvu.

Ovan
Ovan je nestrpljiv horoskopski znak, a njegova ljubomora nastaje upravo iz nestrpljenja u ostvarivanju svojih ciljeva i snova.

Oni se često osećaju kao da neprestano pokušavaju da stignu druge. U stvari, oni su vođe i izrazito takmičarskog duha, stoga su i ljubomorni na osobe koje napreduju brže nego oni.

Umesto da svoju nemirnu energiju usmere na ono što su drugi postigli, savet je da preusmerite na vredniji cilj. Pronađite uzrok koji pali vašu unutrašnju moć.

Rak
Ispunjeni njihovim dubokim odnosima, vodeni znakovi strahuju od svega što preti tim vezama. Ispod njihovog hladnog oklopa nalaze se neverovatno osetljivi pojedinci kojima druge opasnosti lako prete.

Oni žude za sigurnošću i stabilnošću, pa pomoću ljubomore pokušavaju da održe drage osobe blizu. Iako su u iskušenju da zadrže sve svoje strahove i nesigurnosti u sebi, bolje je pustiti te emocije da teku.

Zato, umesto da se osećate nesigurno, upotrebite srce kako biste svojim bližnjima rekli koliko ih cenite.

Lav
Lavovi uspevaju kad “svetlucaju” u središtu pažnje i nisu baš oduševljeni kad ih neko izgura iza pozornice kako bi preuzeli vođstvo.

Ako se Lavovi mogu da izraze i osećaju cenjenim, manje su skloni ljubomori, ali kad im nedostaje pažnja, teško podnose kada drugi dobijaju komplimente.

Škorpija
Ljubomora proizlazi iz Škorpijine paranoje. Vi ste jedan od najkreativnijih znakova u Zodijaku, ali ovu biste viziju mogli da koristite za izmišljanje scenarija koji se zapravo ne događaju.

Umesto da zamislite najgori mogući scenario, zašto ne biste dobro iskoristili svoju živopisnu maštu? Zamislite stvari koje se događaju u vašu korist, piše Superžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar