Ova 4 znaka čeka SREĆA tokom praznika

Prema zvezdama, Deda Mraz neće biti jedini koji dolazi u ovo praznično vreme. Astrolozi predviđaju da će ove godine 4 horoskopska znaka imati sreće tokom praznika.

Bez obzira na to da li je vašem znaku predodređeno mir, blagostanje ili neočekivani događaji, svi će se imati čemu radovati što se tiče ljubavi, seksa i romantike pre kraja godine.

Počevši od 26. novembra, astrolog Klarisa Monahan kaže da će nastupiti drugačiji zodijački period koje će značiti promene u našem pristupu ljubavi. To možemo zahvaliti Mesecu u Ovnu koji ima ovakav uticaj na ljude u prazničnom periodu.

Većini će se poboljšati ljubavna situacija

– Kad je Mesec u Ovnu, skloni smo da budemo impulsivniji prema svojim željama i osećajima, to nije vreme za skromnost ili strpljenje. Što je najvažnije, otkačeni Uran biće nasuprot Venere, planeta ljubavi. Budite otvoreni za hirovitost ovih praznika oko ljubavnih pitanja. S Uranom nikad ne znate šta ćete dobiti – kaže ona za Bustle.

U drugoj polovini decembra neki veliki astrološki uticaji mogu doneti uzbudljiv podsticaj i vašem ličnom životu. Od 15. decembra do 8. januara, Venera će ući u pustolovni znak Strelca.

Kao što astrolog Kristina Semos kaže, to će nam pružiti osećaj slobode i lakoće u seksu i ljubavi. Uz to, biće ‘predivan’ Pun Mesec u Raku neposredno pre Nove godine 29. decembra koji bi trebao koristiti većini znakova.

– Srećan sam što mogu reći da će većina horoskopskih znakova ove sezone praznika imati šta da proslavi u seksu i ljubavi – ističe Semos.

Ali ako bih to morala da suzim, postoji nekoliko znakova koji će najviše koristiti astrološkim uticajima. Kad mnogi od nas učine sve što mogu kako bi ostali na spisku poklona Deda Mraza u ovo doba godine, sledeća četiri horoskopska znaka najviše će uživati u nestašnim ljubavnim igrama:

Bik
Bik će imati Veneru u Osmoj kući njihove astrološke karte za vreme praznika. Prema Semos, ovaj deo karte vlada seksom, intimnošću i spajanjem s drugom osobom.

– Bićete vrlo seksi i privlačni i moći ćete uspostaviti duboke veze s velikim šansama za budućnost. Samo pripazite da izađete iz spavaće sobe kako biste svojoj porodici čestitali Božić i Novu godinu! – kaže ona.

Lav
Tokom praznika, Lavovi će imati Veneru u svojoj Petoj kući za zabave, zadovoljstvo, kreativnost i pronalaženje prave ljubavi. Srećni Jupiter takođe će ući u njihovu Sedmu kuću predanih veza veći deo sledeće godine.

– Ako ste slobodni, ovaj uticaj Venere od 15. decembra do 8. januara učiniće da vas svi primećuju, a vi ćete odabrati svog najpoželjnijeg partnera – kaže Semos.

Ako ste već u stabilnom odnosu, ova Venera faza uneće više romantike i zabave u vašu vezu.

Vaga
Ako ste Vaga, pripremite se za primanje ranog božićnog poklona iz kosmosa. Prema Semos, ekspanzivni Jupiter i čvrsti Saturn ući će u Vagu u Petu kuću romantike, kreativnosti i ljubavi neposredno pre praznika, a 21. decembra održaće veliki i retki susret.

– Ovo će biti prekretnica u pronalaženju ljubavi, spojeva, unoseći više seksa i užitka u vaš život – kaže ona.

Strelac
Venera koja voli užitak ući će u Strelca tačno na vreme za praznike. Svi već vole vaš znak, tako da nemate problema s privlačenjem partnera. No, prema Semos, vaš ‘magnetizam i faktor privlačenja’ još će više dolaziti do izražaja od sredine decembra do početka januara.

Uz to, pun mesec u Raku 29. decembra osvetliće vašu Osmu kuću seksa i intimnosti.

– Velika je verovatnoća da ćete imati sreće i osećati se u odnosu srodnih duša tokom nedelje Nove godine – kaže Semos.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.