U trendu

Ova 4 znaka horoskopa čeka veliki blagoslov do kraja nedelje, uživaće u neočekivanom bogatstvu

Stiže im značajna finansijska injekcija koja će im ulepšati život

Stigao je februar, a Sunce i Pluton nalaze se u Vodoliji, gde će im se ubrzo pridružiti i Merkur, tako da će planetarna situacija uticati na finansijsko stanje svih horoskopskih znakova.

Mars i Venera u Jarcu nas opominju da je potrebno da budemo racionalniji prema finansijama, jer bilo kakvi pregovori za novac moraće da sačekaju nekoliko nedelja, prenosi informer.rs.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini znakovi će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 10. februara, među njima su znakovi kao što su: Strelčevi, Blizanci, Ovnovi i Jarčevi.

Strelac

Iskoristite uticaj Marsa i Venere iz Jarca da pregovarate o novcu. Imaćete priliku da radite nešto što će vam doneti veći novac nego sada.

Blizanci

Naglašeno osmo polje donosi vam odličan period za sponzorstva. Mnogi će imati potrebu da vam daju neki novac kako biste ga mudro uložili.

Ovan

Krenula je borba za povećanje plate! To neće ići lako ali možete da očekujete novu poslovnu ponudu koja će vam biti isplativija.

Jarac

Planete rade za vas, pa ćete imati zaradu sa više strana. Zbog toga ne treba da brinete jer počinjete da zarađujete mnogo više novca nego u 2023. godini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar