U trendu

Ova 4 znaka najgora su u krevetu, bolje da ni ne probate

Neki horoskopski znakovi imaju prirodnu nadarenost za vruće i strastvene trenutke u krevetu, a drugi jednostavno pate od manjka ljubavne magije.

Prema tome, ova četiri znaka mogla bi da imaju malo dodatne prakse u spavaćoj sobi.

Ovan

Na vrhu liste su Ovnovi, znak poznat po svojoj energičnosti i impulsivnosti. Za njih je se*s kao borba koju bi trebalo dobiti u najkraćem mogućem roku, ali često zaboravljaju na važnost predigre i suptilnosti.

Ovnovi često propuste priliku za dublju povezanost i emocionalnu intimnost u krevetu. Za njih je seks poput sprinta, ali ponekad bi trebalo da uspore ritam kako bi zaista uživali u dugoj i strastvenoj vožnji.

Jarac

Na drugom mestu su Jarčevi, znakovi poznati po svojoj ambiciji i ciljevima. Za njih je se*s često samo još jedan cilj koji treba da postignu na svojoj listi obaveza.

Svojim planskim pristupom često zaboravljaju na spontanost i igru u krevetu. Umesto da se prepuste strastima i uživaju u trenutku, Jarčevi često analiziraju svaki korak i gube se u svojim mislima.

Devica

Na trećem mestu su Device, znak poznat po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu. Za njih je seks kao naučni eksperiment koji zahteva besprekornu izvedbu. Međutim, njihova stalna potraga za savršenstvom često ih sprečava da se potpuno opuste i uživaju u trenutku.

Device često previše analiziraju svaki potez i brinu o detaljima, umesto da se prepuste strasti i osete istinsko zadovoljstvo.

Ribe

Na četvrtom mestu su Ribe. Za njih je seks često putovanje kroz svet mašte, ali često se izgube u svojim snovima umesto da budu prisutne u trenutku. Ribe su sklone idealizovanju ljubavnih trenutaka, ali često propuštaju duboku povezanost s partnerom zbog svoje sklonosti ka izbegavanju stvarnosti.

(Espreso / Super žena)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.