Ova 4 znaka očekuju ljubav i bogatstvo u 2021.

Glavni fokus sledeće godine je na velikim promenama

2021. godina biće poprilično uspešna za sve znakove Zodijaka, ali samo određeni će imati najviše sreće u ljubavi i novcu.

U 2020. godini suočlili smo se sa velikim izazovima, tajnama prošlosti, veaćanjem karme i samoćom. Glavni fokus sledeće godine je na velikim promenama. Ipak, biće neophodno da izađete iz zone komfora i da se potrudite kako bi se snovi ostvarili, a Univerzum će vas podržati u vašim namerama.

U 2021. godni sreća u ljubavi i novcu očekuje ova 4 horoskopska znaka:

Ovan – krupne odluke u ljubavi

Od početka leta do avgusta, osobe rođene u znaku Ovna imaće priliku da upoznaju dušu za kojom su odavno tragali. Ovaj odnos nije prolazna avantura, već jaka i trajna veza o kakvoj godinama sanjate.

Oni koji su u vezi, želeće da naprave korak više u odnosu sa partnerom. Mnogi Ovnovi razmišljaće o venčanju, zajedničkom životu i neće se plašiti promena.

Profesionalni i finansijski aspekt života takođe napreduju, pa nemojte da se ustručavate od predlaganja vlastitih ideja.

Lav – sjajan period za karijeru

Uticaj Jupitera donosi vam sreću u ljubavi, kao i šansu da upoznate dobrog partnera. Najviše šansi za ovu priliku očekuje vas do jula meseca.

Lavovi koji su u vezi ili braku razmišljaju o roditeljstvu, a mnoge od njih do kraja 2021. godine očekuju lepe vesti.

Ovo je odlična godina za za pokretanje novog posla i ostvarenje starih ambicija. Pravite planove za karijerui trudite se da ostvarite željeno – manje kritikujte sebe.

Devica – stavljate svoj život na prvo mesto

Očekuje vas vrlo uspešna godina, naročito na polju ljubavi. Od avgusta imaćete sjajnu priliku da upoznate nov eljude i uđete u vezu koja će biti vrlo uspešna.

Oni koji su u emotivnom odnosu obnoviće odnos sa partnerom i pobediće svaku prepreku. Ljubav je jača od svioh izazova!

Device će i u 2021. godini naporno raditi, ako i obično, ali sada se jedna stvar menja na bolje – očekuje vas nagrada za vaš trud i rad. Bićete prijatno iznenađeni i polaskani.

Jarac – oluja ljubavi prati vas ovog leta

Osobe koje su rođene u znaku Jarca očekuje unutrašnji mir i harmonija. U 2021. godini možete očekivati divan poklon Univerzuma ovog leta – PRAVA LJUBAV!

Ako ste već u vezi, očekuje vas talas prijatnih osećanja i vraća se strast u vaš odnos.

Usamljene Jarčeve očekuje burna i neverovatna romansa. Iako nećete biti raspoloženi za novu vezi, ljubav će se dogoditi iznenada.

Očekuje vas napredak i na polju karijere i finansija. Ovo je godina u kojoj imate sjajnu priliku da stičete nove veštine i znanja, a sa svakim novimsaznajem stičete sposobnost koja će vam doneti prosperitet i poslovni uspeh.

Srećni brojevi za ova 4 znaka u 2021. godini:

Devica: 16, 24, 15, 25, 45, 5, 30, 47, 93, 3

Ovan: 1, 22, 34, 45, 76, 3, 9, 98, 43, 10

Jarac: 1, 3, 7, 46, 5, 15, 51, 39, 41, 94

Lav: 45, 63, 42, 10, 11, 1, 33, 87, 9, 14

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.