U trendu

Ova 4 znaka su najbolji drugovi za letovanje

Bliži se početak leta, samim tim počinju i prvi ozbiljniji planovi za letovanje.

Oni koji nemaju stalnu vezu ili brak i traže prave ljude za provod i odlazak na more ili neko drugo mesto za odmor, mogli bi da konsultuju horoskop pre toga.

Postoje znaci poput Bika, Device ili Riba koji su zbog prirode svojih karaktera malo „teži“ za letovanja, mada kao i u svemu, i ovde ima odstupanja i drugih primera.

U načelu, 4 znaka su iz više razloga idealni za odmor i druženje.

To su Ovan, Blizanci, Strelac i Vodolija.

Ovan

Kako je konstantno u akciji, s njim nema apsolutno nikakve šanse da će vam na letovanju biti dosadno. Uvek će biti u potrazi za nekom novom žurkom, a i na pesku će od običnog ćaskanja napraviti provod za sve oko njega.

Pritom, neće obraćati pažnju na količine popijenog pića zbog finalnog računa niti će se ljutiti ako mu kažete da ste upoznali nekog s kim bi da provedete radije tu noć.

Samo će vam poželeti sreću uz povik: „Vidimo se sutra na plaži!“.

Blizanci

Ljubopitljivi, kreativni i velikodušni, Blizanci su jednako dobar izbor „drugara za letovanje“. Oni će iz vas izvlačiti sve ono za šta ste do tada verovali da više ne postoji a i njihov blesav humor nateraće vas da na odmoru padate s ležaljki.

Strelac

Ako tražite nekog ko će vas razumeti u svemu a pritom će vas uveseljavati na svakom ćošku, zovite Strelca. Taj će grliti sve oko sebe koliko god da može da stoji na nogama, a u vodi će vas prskati i skakati po vama do besvesti.

Ni uveče u klubovima ili kafićima neće biti dosadan, naprotiv. Oduševljavaćete se njegovim avanturama s početka godine za koje niste ni znali da ih je proživljavao.

Vodolija

Dosadila su vam identična letovanja sa prežvakanim lokacijama i pričama ljudima s kojima se družite?

Napravite rez po kratkom postupku i pozovite Vodoliju na letovanje. Nećete se pokajati.

Možda će vam u nekim trenucima biti prenaporna, nemojte joj zameriti. U krvi joj je, u karakteru da razmišlja na način na koji niko drugi na svetu to ne čini. Zato s njom letovanje može biti pun pogodak. Odvešće vas na mesta za koje niste znali da postoje, igraće s vama igre koje ste davno zaboravili, pokazivaće vam šta zna o životu, što će vam jako mnogo značiti kad se vratite kući.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.