U trendu

Ova četiri znaka Zodijaka će do jeseni ostvariti najveće snove

Do kraja leta ostaloj je nešto više od mesec dana, a oni koji su rođeni pod jednim od ova četiri srećna horoskopska znaka početak jeseni doneće ostvarenje jedne od svojih najdubljih želja. Velike nagrade ih čekaju na njihovom životnom putu.

1. Lav

Tranziti su na vašoj strani, što znači da ćete biti nagrađeni za svoj trud i rad. Tokom ovog perioda dobićete priznanje koje zaslužujete za svoja dostignuća, u ličnom i profesionalnom životu.

Lavovi su poznati kao samouvereni i odlučni. Zbog svoje prirodne harizme možete motivisati i inspirisati one oko sebe koji vas gledaju kao vođu. Imaćete priliku da predstavite svoje kreativne ideje i vizije. Vaša sposobnost da definiše svoje ciljeve i radite prema njima dovešće do izvanrednih dostignuća.

Vaši saradnici i nadređeni primetiće vašu predanost i pohvaliti i nagraditi vas za naporan rad. Ali Lavovi neće samo zablistati u svom profesionalnom životu; takođe ćete zablistati u svojim ličnim nastojanjima. Trijumfovaćete nad svim izazovima i ostvariti svoje ambicije.

2. Vaga

Vage, ovo će biti vreme rasta i zadovoljstva. Bićete nadahnuti da pozitivno utičete na svet, a vaš nesebičan trud biće nagrađen mnogim prilikama i podrškom.

Ako zadržite svoj integritet i ostanete verni svojim uverenjima, videćete kako vaši snovi postaju stvarnost pre jeseni. Otkrićete da vaša odlučnost i saosećanje za druge otvara vrata novim prilikama. Vaša odlučnost će vam dati energiju koja vam je potrebna da prebrodite izazove koji su pred vama i postignete svoje ciljeve.

Vreme je promena i ličnog rasta. Dobra dela koja činite ne samo da donose korist drugima, već i značajno poboljšavaju kvalitet sopstvenog života. Otkrićete svoje talente i naučiti nove veštine od kojih će vas neke čak i iznenaditi.

Ovo transformativno vreme podstaknuće će vas da obratite pažnju na vaš unutrašnji glas. Izgradnjom samopouzdanja ostvarićete svoj puni potencijal i sve što ste naumili.

3. Strelac

Strelci koji su voljni da isprobaju nove stvari i koji su otvorenog uma nesumnjivo će osetiti uzbudljiv nalet sreće i radosti u ovom periodu. Podstaknuti ste da proširite svoje horizonte i istražite nove mogućnosti tokom ovog razdoblja širenja i ličnog rasta.

Ovu će fazu obeležiti brojna uzbudljiva putovanja koja će na različite načine obogatiti vaš život. Optimizam i samopouzdanje dve su vaše najvrednije snage, a ovaj optimistični stav dobro će vam služiti u ovom razdoblju, omogućujući vam da pobedite izazove i ostvarite svoje snove.

Nećete se obeshrabriti bez obzira na poteškoće s kojima se susrećete i naći ćete snage da nastavite dalje bez obzira na situaciju. Vaša spremnost da se uključite u nove aktivnosti i izađete izvan svoje zone udobnosti omogućiće vam pristup finansijskom uspehu.

Takođe, potrebno je da pronađete vremena za odmor. Budući da ima toliko novih iskustava i stvari koje treba uraditi, lako dolazi do preteranog naprezanja.

4. Ribe

Ribe će nesumnjivo proći kroz fazu duhovnog prosvetljenja u ovom periodu. Svemir favorizuje vreme unutrašnjeg razmišljanja, isceljenja i otpuštanja tereta prošlosti, dopuštajući vam da napravite mesta za nove početke u svojim životima.

Privući ćete pozitivnu energiju i manifestovati svoje najdublje želje. Ovog meseca imaćete priliku da naučite više o sebi i zalečite stare rane. Sada bi bilo dobro vreme da se pozabavite svojom duhovnošću, bilo da je to kroz jogu, meditaciju ili neki drugi oblik duhovne prakse.

Moći ćete da se oporavite od prošlih povreda i oslobodite se emocionalnog prtljaga ako nastavite to da radite. Iako imate tendenciju da budete izrazito prijemčivi prema drugima, čak i nauštrb sopstvenih potreba ponekad, sada ćete naučiti da postavljate granice i brinuti se o sebi.

To će vam omogućiti da se bolje usredsredite i ostanete u sopstvenog energiji, što će vam zauzvrat pomoći da privučete pozitivne energije koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Moći ćete da razvijete svoju intuiciju i poboljšate sposobnost čitanja znakova koje vam svemir šalje ako se koncentrišete na unutrašnji razvoj. To će ojačati jasne odluke i preduzimanje odgovarajućih koraka za postizanje ciljeva i ambicija koje ste sebi postavili.

Budite strpljivi. Put do samootkrivanja i isceljenja ponekad može biti težak, ali ako imate vere u sebe i ljubavi prema sebi, moći ćete da svladate putovanje i postati jači, piše Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar