U trendu

Ova tri horoskopska znaka najveći su ljubitelji životinja, tvrde astrolozi

Jeste li ikada zastali usred saobraćajne gužve i sve ostavili da nahranite izgladnelo štene? Ili odlučili da prošetate kilometar više da vidite imaju li sve mačke lutalice vode? Ako i niste, verujte da ima onih koji to rade i koji životinje vole koliko i druge ljude; ako ne i više. I koji su spremni da ulože dodatni napor samo da budu sigurni da su lutalice site.

Ova su tri horoskopska znaka najveći ljubitelji životinja, prema astrologiji, piše Pinkvilla.

Jarac

Jarac je obično spreman da uradi sve što je potrebno da pomogne životinjama. Obožava pse i mačke i često ih drži kao kućne ljubimce, a pomisao da ne može da uradi nešto da pomogne nevinoj životinji tera ga da još više pokušava.

Lav

Iako se često plaši životinja, to ne znači da im neće pomoći; bilo da se radi o hrani, vodi ili skloništu, Lavovi žele da učine sve što mogu za životinje lutalice. Žele da ih i udome, ali često ih u tome sprečava strah, posebno od pasa.

Blizanci

Za razliku od Lavova, Blizanci se ne plaše životinja pa obično žele da ih udome što više mogu. Ipak, posebno vole pse, a sve životinje kod njih pronalaze utehu. Blizanci su ljubazni i brižni prema svima, a posebno su slabi na napuštene ljubimce.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar