U trendu

Ova tri horoskopska znaka su najgori vozači: Jeste li među njima?

Neki ljudi rođeni su kao dobri vozači i odlično se snalaze za volanom automobila, dok su neki i nakon godina iskustva na putu i dalje nesigurni ili neoprezni.

Evo za koje znakove astrologija tvrdi da su među najgorim vozačima s kojima biste verovatno najmanje želeli da se nađete u automobilu.

Ovan

Iako su spretni i sigurni u svoje vozačke veštine, na ovu su listu dospeli zbog nepromišljenosti i naglosti koje su im i inače u životu slaba tačka. Skloni su brzoj vožnji pa ne poštuju ograničenje brzine i ljute se ako ih išta uspori na putu do odredišta. Neljubazni su na putu, oduzimaju prednost i pokazuju nepristojne pouke vozačima koje smatraju sporima.

Rak

Za razliku od Ovnova koji jure i krše propise, Rakovi su spori vozači koji su izuzetno oprezni dok su za volanom. Verovatno će im biti potrebna čitava večnost da stignu do odredišta, što može biti prilično neprijatno za suputnika, ali i za ostale automobile na drumu. Trebali bi da shvate da i spora vožnja može biti opasna za normalno odvijanje saobraćaja.

Vaga

Vage su ljubazne, uvažavaju druge vozače i poštuju propise, ali su na ovu ne toliko laskavu listu dospele zbog neodlučnosti. Često zakažu u situacijama u kojima su potrebne snalažljivost i brze reakcije. U tim trenucima previše razmišljaju i analiziraju, umesto da se oslanjaju na instinkte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)