U trendu

Ova tri znaka biće kraljevi sreće u mesecima pred nama

Poznata i često citirana ruska astrološkinja Tamara Globa navela je tri znaka Zodijaka koja će biti zasuta obiljem u mesecima koji su pred nama.

Otkrijte da li ste među ovim svojevrsnim kraljevima sreće…

Vaga

2024. godina Vagama će doneti veliku finansijsku dobit. Značajna finansijska sredstva će početi da dolaze od maja, tačnije 6, 10, i 24.

Drugi talas materijalnog bogaćenja očekuje se u jesen 2024. godine, posebno 15. novembra.

Na proleće će Vaga pronaći održivi način kako da smanji troškove i unapredi poslovanje, ali važno je da svoje ideje pretoči u stvarnost, jer novac im neće sam pasti na račun. Ako nešto preduzmu, njihov prihod će se značajno povećati.

Zahvaljujući izobilju koje je stiglo, obaviće važne i velike kupovine, kupiće novi automobil ili izvršiti veće popravke.

Strelac

Strelci očekuju velike finansijske prihode krajem tekuće 2023. godine. Pripadnici ovog znaka posebno treba da obrate pažnju na 13, 14, i 21. decembar.

Generalno, ovo su dani kada ulaze u svetlu liniju u životu, kada će i sam univerzum podržati predstavnike ovog znaka. Inače, oprema koja im je potrebna za buduće planove slobodno mogu da kupe krajem godine.

Na ove datume, putovanja, sastanci, pa čak i putovanja će biti veoma uspešni. Pred Novu godinu Strelčevi mogu da očekuju i neplanirani bonus na poslu.

Škorpija

Škorpije bi mogle da dobiju veliki novac sredinom decembra, a možda osvoje i neku vrstu džekpota.

Najpovoljniji dani za Škorpije su 11. i 18. januar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar