U trendu

Ova tri znaka će vas prevariti, a neće ni trepnuti: Njihov moto je ,,uzmi sve što ti život pruža“

Kome je potrebno vreme da se opusti i pokaže osećanja, a sa kim odmah znate na čemu ste? 12 horoskopskih znakova pokazuju ljubav na različite načine, ali ako pažljivo pratite kako se stvari odvijaju, znaćete u čemu ste.

Ova tri znaka će vas prevariti, a neće ni trepnuti.

Blizanci

Blizanci ne planiraju da počine preljubu, ali to rade „dok kažu keks“. Ako sumnjaju u vernost voljene osobe, opraštaju, jer ni sami nisu mnogo bolji. Muškarcima Blizancima se preljuba jednostavno dešava, a ako partnerka sazna za to, ubediće je da „nije onako kako izgleda“. Oni živi u sadašnjosti, a njihov moto je „uzmi sve što ti život pruža“.

Strelac

Neveran po prirodi, čak i kada pokušava da bude odan, situacija mu se jednostavno namešta i ne može da odoli izazovu ljubavi. Zato obično ima bar nekoliko značajnih veza ili brakova, a ako ostane u jednom braku, nije veran, osim ako se ne oženi oko četrdesete. Za razliku od žene Strelca koja više voli grubu istinu od najslađe laži (pa samim tim ne prašta neverstvo), muškarac rođen u ovom znaku zna da oprosti partnerkino neverstvo, jer je svestan da je to nekako i zaslužio.

Vodolija

Vodolija voli da daje moralne lekcije drugima dok ih sama ruši, jer kome će ugoditi, ako ne sebi. Važe za zavodnika u društvu, ali u svojoj sebičnosti ne primećuju da to smeta osobi sa kojom su u emotivnoj vezi. Iako neveran, muškarac Vodolija insistira na poštenju, pa teško prašta, jer ne može da veruje da bi neko drugi mogao da bude interesantniji njegovoj partnerki od njega. Nakon što odbije sve one koji su odani, Vodolija obično završi pored žene koja će mu biti sve samo ne verna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar