U trendu

Ova tri znaka imaju najlepše guze na svetu, na njima zvezde i majka priroda nisu štedeli

Svaka guza je lepa na svoj način, bez obzira na veličinu. Za razliku od muškaraca, koji imaju slične, kod žena se dosta razlikuju.

Otkrivamo vam tri horoskopska znaka na kojima zvezde (ili majka priroda) nisu štedeli i koji sa ponosom pokazuju svoju pozadinu.

Škorpija

Škorpija ponosno pokazuje svoje savršene seksi noge, idealnu lepotu i prefinjenu, glatku kožu i njima prenosi svoju božanstveno oblikovanu pozadinu.

Ribe

Dete kasne zime i ranog proleća, snažno i seksi, sa stilom nosi svoju savršeno izvajanu figuru, a njen specifičan način hoda i držanja samo doliva ulje na vatru. Živa i vrela vatra kojom je u stanju da rastopi i najhladnije muško srce. Kada uđe u sobu, razgovori prestaju i pogled se automatski prebacuje na njenu čvrstu, savršeno oblikovanu guzu.

Rak

Ove nežne i divne duše, često emotivne i skromne, jure kroz život ne znajući kakvu atomsku bombu nose iza sebe. Nema čoveka kome krv neće goreti u žilama kada vidi besprekorno izvajanu guzu. Kada osoba rođena u ovom znaku prođe pored vas, nećete znati šta vas je snašlo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar