U trendu

Ova tri znaka se uvek, kao po pravilu, zaljubljuju u zauzete!

Svi izgube glavu kada se zaljube, ali njima se baš ne da da stvari budu jednostavne. Ova tri znaka zodijaka po pravilu se zaljube u zauzete osobe.

Ovan

Oni su strastveni i vrlo brzo se zaljube. Taj vatreni znak doživi tim veće razočaranje kada oseti da njegove simpatije nisu uzvraćene na jednak način. Loše raspoloženje i izlivi besa čine ljubavnu patnju tog horoskopskog znaka primetnom – ali isto tako brzo i nestane, kada u njegov život uđe novi partner…

Ribe

Ribe se smatraju romantičarima koji vole da se zaljube do ušiju. U svom svetu snova unapred zamišljaju zajedničku budućnost sa svojom simpatijom, još ne znajući da li su simpatije obostrane. Ako se tada pokaže da su princ ili princeza zauzeti, razočaranje je ogromno. Taj osetljivi vodeni znak se potom povlači duboko povređenog srca.

Bik

Bik obično može biti veoma tvrdoglav i navikao je da dobija ono što poželi. Međutim, ljubav igra po svojim pravilima, tako da je slomljeno srce unapred programirano kod ovog zemljanog znaka, kada je naišlo na već ukradeno srce. Sav šarm i umeće zavođenja u većini slučajeva neće biti od koristi Biku, ako srce simpatije pripada nekom drugom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.