U trendu

Ovaj horoskop smatra se najpreciznijim, a prorekao je da će se 3 znaka obogatiti do kraja 2023.

Indijski horoskop smatra je se jednim od najtačnijih. Astrolozi iz ove zemlje tvrde da iako je već polovina godine prošla, ovim horoskopskim znakovima je suđeno da do kraja 2023. godine ostvare sve što su ikada poželeli!  Krajem septembra ih očekuje veliki uspeh na poslu, konačno će nadređeni uvideti njihov potencijal. Ovo će rezultirati napredovanjem na jesen, a samim tim i pozamašnom povišicom.

Strelac (Dhanu)

Finansijska situacija će se drastično popraviti za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Krajem septembra ih očekuje veliki uspeh na poslu, konačno će nadređeni uvideti njihov potencijal. Ovo će rezultirati napredovanjem na jesen, a samim tim i pozamašnom povišicom. Novac bi bilo najbolje da ulože u neki manji projekat koji će se pokazati kao veoma unosan.

Bik (Vrisha)

Bik će i ove godine briljirati na polju karijere, ne samo da će zadržati dobru poziciju, već ga očekuje procvat. Osim toga, sasvim iznenada će mu se pojaviti nekoliko dodatnih izvora prihoda. Na jesen 2023. godine, prema indijskom horoskopu, Bik će biti u prilici da se zaista obogati, a preporuka astrologa je da ne brza sa troškarenjem, već da novac ostavi sa strane.

Devica (Kanya)

Device čeka veliki uspeh na polju posla. Ako ste pripadnik ovog horoskopskog znaka moraćete dobro da zapnete, ali vaš trud će se višestruko isplatiti. Na jesen 2023. već ćete ubirati plodove svog napornog rada, a zvezde kažu da vas očekuju i veliki dobici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)