Ovaj znak ima najjaču intuiciju

Astro znak sa najboljom intuicijom

Pored Vodolije koja je najpametniji znak zodijaka, Vaga je ona koja je u stanju da vas pročita „kao otvorenu knjigu“, a da toga niste ni svesni.

Izuzetno pravičan znak, ima i još jednu jaku stranu – intuiciju. Ako ste rođeni u znaku Vage, uvek se oslanjajte na šesto čulo.

Predstavnici ovog znaka su racionalni, nežni, ljubazni i vrlo društveni. Vage vole da komuniciraju i u društvu se osećaju kao „ribe u vodi“. One imaju izuzetno oštar osećaj za pravdu i toga se uvek drže.

Vage su pronicljive – prepoznaju lažljivog čoveka na kilometar. Često su sklone perfekcionizmu i spremne su da troše dodatno vreme samo da bi bile sigurne da će sve biti pošteno.

Ako dobijete savet od Vage, budite sigurni da je to najbolji savet koji ste mogli da dobijete!

2 komentara
  1. Faraonn

    …znao sam…hocu ja da se rodim kao Riba i hocu i, eto sad…? eto, Vaga se i u vodi bolje snalazi od Ribe…pi, kad sam bio neupucen…!

  2. Anonimni

    Vaga da voli drustvo i komunikaciju SAMO AKO MOZE KOLACE DA KUPI U POSLASTICARNICI I SISTEMOM „SVAKOG GOSTA 3DANA DOSTA“ kod nje 3 sata -TO JE VAGA .A perfekcionizam postizu SPONZORSTVOM ma sta to znacilo!Gresite u tumacenju ,a i da je tako neki dan napisasta da „PATE STO STARE“ kako li se to uklapa (49 godina braka verujte ili ne na rec -nemarim)!

Napišite komentar