Ovaj znak ima opasan ugriz

Žene u znaku Škorpije uvek izgledaju egzotično, zavodljive su i imaju oči koje bukvalno hvataju u zamku. Takođe, vole da pijuckaju i da uživaju u hrani; tako ćete odmah moći da ih prepoznate.

Imaju snagu da uvek ostvare ono što hoće. Žive do daske sa prijateljima i vole da razgovaraju o životu. Intuicija im je jako razvijena i imaju magičnu privlačnost. Sve u svemu, sve što zamisle – Škorpije i ostvare. Međutim, pored tih dobrih osobina, Škorpije imaju i one loše. Velika su gunđala, ljubomorne su i posesivne, ali, srećom, nećete imati velike štete od toga.

Što se tiče njihovog ljubavnog života, ozbiljne su u ljubavi i zahtevima. Sve je to kod njih potpuno razrađeno. Strastvene su i seksi, a u vezu ulaze od početka spremne za brak. Žele brz i intenzivan razvoj događaja i ne vole da gube vreme. Može im pomalo naškoditi ljubomora, ali muškarci i dalje najviše vole ovaj „najseksi“ znak Zodijaka, kako neki kažu.

A muškarci Škorpije? Kakvi su oni? Oni su zgodni, tamnoputi, zavodljivog pogleda i veoma strastveni. Njihov naprosto proždirući pogled govori više od bilo koje knjige. Sve naglo prelazi u posesivnost zbog izražene ljubomore. Teško onoj devojci koja mora da trpi tu ljubomornu prirodu. Ipak, ako je ljubav vašeg života Škorpija u horoskopu, nađite neki kompromis i trudite se da uživate u njihovim dobrim i pozitivnim osobinama, kojih, naravno, ima puno.

Ukoliko ste sami Škorpija, potrudite se da suzbijete ljubomoru, tog zelenog crvića u sebi, i sve će biti mnogo bolje i za vas i za sve one u vašoj okolini.

Omiljene boje Škorpija su – crvena, crvena i samo crvena. Nije loše da imate i to na umu kada, recimo, kupujete neki poklončić svojoj dragoj Škorpijici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.