U trendu

Ovaj znak je spontan i neukrotiv

Osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna zaista umeju da se nametnu pred drugima i ostavljaju veliki utisak na svoju okolinu. Vaš fizički izgled, ponašanje ili stil izražavanja su aduti koje veoma često koristite u susretu s različitim ljudima.

Međutim, treba naglasiti da to činite uglavnom nesvesno i bez određene ili smišljene strategije. To je zato što se tipičan predstavnik ovog znaka ponaša spontano, iskreno, čulno i shodno svom primarnom impulsu. Uostalom, poznato je da Ovnovi imaju veoma strasnu prirodu i skoro neukrotivu ćud. Zatim, vi ste osoba koja prvenstveno teži čulnom zadovoljstvu i potrebi za dominacijom, bilo da je reč o vašem ljubavnom partneru ili o nekoj drugoj ili trećoj osobi.

Vaše strasti razbuktavaju se lako i brzo, tako da vam je veoma važan onaj početni impuls, prvi utisak ili samo fluid i elektricitet koji postoji u vazduhu. Zbog toga najčešće delujete veoma nestrpljivo i ubrzano u društvu osobe koja vam se dopada. Imate dovoljno hrabrosti da slobodno izrazite svoja osećanja bez ustručavanja i bez lažnih obzira, pri čemu na veoma direktan način izražavate svoje simpatije ili svoje antipatije prema određenim osobama. Svojoj okolini otvoreno dajete do znanja ko vam se dopada i ko vam se ne dopada.

Vašom prirodom i vašim emocijama gospodare veoma jake strasti i to je ono prvo ili osnovno potkrepljenje koje treba da osetite kod osobe koja vam se dopada. Drugačije rečeno, to znači da ukoliko neko ne pokreće vaše strasti i ne uzburkava vaše emocije već na samom stratu, nema ni govora o ljubavnoj priči. Dakle, možete biti romantični, interesantni, duhoviti, nežni ili tip sanjalice – ali samo nakon čulnog podsticaja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.