U trendu

Ove horoskopske kombinacije donose – HAOS!

Kažu da se suprotnosti privlače ali ne i u ovom slučaju. Neke horoskopske kombinacije nikako ne idu zajedno. Teško pronalaze zajednički jezik i često ulaze u konflikte.

Postoje kombinacije znakova koje jednostavno nikada ne bi mogle da opstanu. Koliko god da se trudite, nepoklapanje temperamenata je ono što će vas odvući dalje od ove osobe. Ukoliko ste trenutno u jednoj od ove dve kombinacije i ne ide vam onako kako ste očekivali, razmislite o ovome.

Lav i Rak
Veza ovog para nikad se ne završava dobro. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. Lavovi su skloni ekstremnim promenama u ljubavi.

Samopouzdani su i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, ali su sarkastični i cinični i kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi. Osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju emotivno i uključuju svoj odbrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zameranja i ljutnje, što na kraju uništi vezu.

Jarac i Vodolija
Oboje su jako tvrdoglavi i uporni, a to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarci funkcionišu u na osnovu toga kako se osećaju, Vodolije su praktične.

I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.

Ovan i Devica
Ovnovi su samouvereni, ne vole da pričaju mnogo, a pogotovo ne da kukaju o ljubavnim problemima. Ne vole da glume, dok je Devicama potrebna pažnja, zato su one za ovna previše komplikovane i zahtevne. Ukoliko se Ovnovi zaljube u Device pre nego što je dobro upoznaju, tada će sa njima imati samo glavobolje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar