U trendu

Ove osobine znakova će vas ŠOKIRATI

Ovo su osobine znakova koje možda niste znali, pa ćete se iznenaditi.

Ovan
Ovan obožava provod i zabavu. Spreman je da se posveti u vezi. Voli spontanost više nego isplaniranost. Uvek je tu da vas zabavi i nasmeje. Sa njim nikada nije dosadno. Teško mu je odoleti.

Bik

Bikovi znaju da budu agresivni. Imaju težak karakter. Veliki su borci. Preferiraju duge veze i nemaju mnogo partnera u životu. Spremni su da priteknu prijateljima u pomoć. Na njih uvek možete da računate. Odlično se ljube.

Blizanci 
Blizanci su čudni u ljubavi. Nećete znati na čemu ste sa njima. Spremni su da oproste vaše greške. Odlični su slušaoci. Bolje da se ne kačite sa njima, jer ne znate na šta su sve spremni kada se iznerviraju.

Rak 
Rakovi su posesivni, kreativni, romantični, emotivni, brižni i fini.

Lav 

Lavovi su privlačni i strastveni. Njihove reči umeju da zabole, jer su oštri na jeziku. Umeju da zabave i sebe i druge. Uspešni su u raznim stvarima.

Devica 
Device su veoma brižne i odane. Vole da se osećaju voljeno. Žele da je njihova reč poslednja, pa su dominantne u vezama. Poseduju izuzetnu inteligenciju.

Vaga 
Vage su šarmantne, pozitivne, ljubazne i simpatične. Teško im je odoleti. Zaljubljuju se često.

Škorpija 
Škorpije su izvrsni ljubavnici. Vole da se šale, uglavnom sarkastično. Trude se da dobiju ono što žele. Inteligentne su i komunikativne. Nemaju dlake na jeziku.

Strelac
On je spontan, romantičan, duhovit. Ume da pruži ljubav.

Jarac 
Jarac je inteligentan, duhovit i odličan govornik.

Vodolija 
Vodolije umeju da budu čudne. Teško je ustanoviti šta misle i osećaju. Vole duge veze, ali su nepredvidive. Ništa ne treba da vas iznenadi kada su Vodolije u pitanju.

Ribe
Ribe su popularne u društvu i često su u centru pažnje. Veoma su čudne i povučene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar