U trendu

Ove znakove čeka veliki novčani obrt u februaru!

U februaru će se odigrati jedan od najvažnijih astroloških događaja 2022. godine – konjunkcija Marsa i Venere u jarcu, gde se sada nalazi planeta finansija Pluton.

Verovatno su od kraja novembra mnogi razmišljali o karijeri, kapitalu i plati, jer je tada Venera ušla u ovaj znak.

Mars, koji simbolizuje proboj i odlučnost, definitivno će uticati na podvlačenje crte na ovom polju u periodu od 12. do 20. februara. Mnogi će se odlučiti na ozbiljnu investiciju, preispitivanje štednje i plate, sve do preraspodele porodičnog kapitala i nasledstva. U redovima koji slede, saznajte da li ste u toj grupi ljudi.

Strelac
Karmička konjunkcija Marsa i Venere odraziće se na polje vaših prihoda i resursa. Najverovatnije ćete dobiti vest o povećanju plate ili ćete se odlučiti za veliko ulaganje u nekretnine. Pored toga, možete očekivati skupocen poklon, u vidu nakita, ili ormara jedinstvene izrade. Generalno, u februaru ćete imati ozbiljan porast samopoštovanja.

Blizanci
Tokom drugog meseca u godini, mnogi predstavnici ovog znaka mogu izvršiti finansijska ulaganja, dobiti nasledstvo ili nove kreditne obaveze, poput hipoteke ili refinansiranja kredita…

Takođe, postoje veliki izgledi da ćete napredovati u karijeri, pa će vam se i prihodi uvećati. No, konačni rasplet na polju finansija očekuje vas do kraja aprila.

Bik
Vaša planeta Venera povezuje se sa Marsom i Plutonom, i to u aspektu unapređenja, obrazovanja i putovanja. Verovatno ćete se do sredine februara konačno odlučiti za ulaganje u nematerijalne vrednosti.

Takođe, očekuje vas ozbiljan priliv kapitala od stranih investitora ili iz holdinga (velika multinacionalna kompanija ili ministarstvo). U svakom slučaju, ovaj astrološki događaj promeniće vaš poslovni život.

Vaga
Venera, koja je vladar vašeg znaka, u konjunkciji je s Marsom u vašem polju nekretnina. Vrlo verovatno ćete do sredine narednog meseca dobiti vest o nasledstvu, u vidu nepokretnosti ili zemljišta, ili ćete se odlučiti za kupovinu kuće.

Osim toga, ulaganje može uticati na vaše porodične planove. Na primer, pomoći ćete svojim najbližima u važnom finansijskom poduhvatu.

Škorpija
Period važnih promena je pred predstavnicima ovog znaka. Vaše vladajuće planete Pluton i Mars su u konjunkciji s Venerom u aspektu vašeg obrazovanja, putovanja, dokumenata i kretanja. Takav položaj planeta često sugeriše važno finansijsko ulaganje bilo u obuku ili prevozno sredstvo.

Verovatno je da u februaru možete kupiti ili dobiti na dar automobil, motocikl, pa čak i jahtu. Osim toga, smeši vam se dugo očekivani i sudbonosni dokument, poput državljanstva, boravišne dozvole, pasoša, ugovora o radu…

Ovan
Sredinom februara pripadnici ovog znaka će konačno napraviti iskorak – sve najvažnije planete povezane su u vašem sektoru karijere, društvenog statusa i ugleda. Postoje velike šanse za unapređenje, i, logično, osetno povećanje vaših prihoda.

Osim toga, ovaj astrološki obrt može se odnositi na postizanje važnog životnog cilja. Ako ste dugo sanjali o dobijanju novog državljanstva, promeni prezimena, venčanju ili razvodu, onda će vam februar definitivno pružiti priliku za to.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar