U trendu

Ovi horoskopski znaci doživeće novčani preokret: Pomračenje u Ovnu 8. aprila iz korena im menja finansijsku situaciju

Pomračenje u Ovnu odvija se početkom aprila i donosi promene u finansijama svakog horoskopskog znaka, a 4 znaka biće najviše pogođena.

Pomračenje u Ovnu uticaće na odnose i ugovore, a naglasak će biti na monetarnoj sferi svakog znaka. Za mnoge znakove počinje bolji život jer stiže energetski rast u sferi prihoda. Da biste dobili bolje plaćen posao, važno je da povećate lične potrebe, počevši od zdravlja i tela (npr. ličnog trenera) do odeće i kozmetike, piše Sensa.

Kako će astrološka pojava 8. aprila uticati na finansije ova četiri horoskopska znaka.

Ovan

Pomračenje se dešava u vašem znaku, što znači da dotiče bukvalno svaku oblast vašeg života i otvara mogućnost za ozbiljan finansijski pomak. Do 20. aprila retrogradni Merkur će vas činiti neodlučnim kada je reč o kupovini i, uopšte, koliko ste spremni da preuzmete nove finansijske obaveze. U vreme pomračenja 8. aprila vaš vladar će biti u sektoru tajni i samoće, refleksije i „zrenja“. Ne vršite pritisak na sebe – dozvolite sebi da razmislite o svim stvarima. Za velike odluke potrebno je vreme.

Vodolija

Uprkos činjenici da se pomračenje dešava u sektoru komunikacija i dokumenata, a dispozitor u finansijskom sektoru, mnoge Vodolije mogu doživeti neki zastoj u procesu primanja velike sume novca. Budući da skup planeta u Biku utiče na sektor nekretnina, Vodolije 8. aprila mogu doživeti snažan stres zbog kašnjenja plata ili neisplaćivanja nekih naloga. Budite strpljivi do 25. aprila i ova pitanja će dobiti epilog.

Devica

Pomračenje u Ovnu se dešava u vašem sektoru porodičnog kapitala, ali će zbog retrogradnog Merkura proces dobijanja hipoteke, kredita, nasleđa ili pak prodaja nekretnina značajno usporiti. Najverovatnije, situacija može biti povezana sa uticajem neke žene na to pitanje. Vaš agent za nekretnine ili advokat mogao bi pogrešno da popuni papire ili da uopšte ne kontaktira s potencijalnim kupcem (ili bankom). Sve dokumente proverite kod notara – stoje vam problemi sa transakcijama i potpisivanjem ugovora. Očekujte promene u zaradi vašeg partnera – najverovatnije će on početi drugačije da prima tantjeme ili će u potpunosti promeniti zanimanje.

Ribe

Pomračenje će se dogoditi u vašem sektoru plata, ali zbog retrogradnog Merkura biće više pregovora oko isplata i za koliko novca ste spremni da završite posao. Odličan je trenutak da razgovarate sa svojim menadžerom o promociji, koja će najverovatnije biti odobrena od 21. do 24. aprila. Budite strpljivi jer je ovaj isti sektor pomračenja odgovoran za vaše samopoštovanje – sve finansijske poteškoće su privremene, obradujte se češće poklonima, jedite dobro i pazite na svoje telo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.