Ovi horoskopski znaci su najarogantniji: Sa prezirom gledaju na druge i novac im je važniji od svega

I dok su ljubaznost, empatija, nerazmetljivost najčešće prepoznate kao univerzalne vrline, postoje horoskopski znakovi koji neguju potpuno drugačije vrednosti – oni iznad svega žude za materijalnim bogatstvom, veruju da su superiorni u odnosu na druge i na njih posmatraju sa prezirom.

Jarac

Iako se uglavnom ne smatra površnim, Jarac veruje da je superioran u odnosu na prijatelje i poznanike. Često novčano bogatstvo i društveni status ceni daleko više od ljubaznosti, lepe reči i zahvalnog karaktera. Jarac ima tendenciju i da odbije ljude na ružan i podrugljiv način, prenosi portal „Pinkvilla“.

Ribe

Ovaj znak ima veću emocionalnu inteligenciju od drugih, ali emotivno postupa samo kad su u pitanju ljudi koje voli i blisku su mu. Kada je reč o strancima, Ribe često ne mare previše za njih. Bilo da veličaju vlastiti život ili ponižavaju druge ljude, Ribe često koriste pogrdne nazive i grube reči.

Vodolija

Vodolija veruje da novac može da kupi sreću. Uvek se razmeće svojim bogatstvom i koristi ga kao sredstvo koje mu omogućava da ljude oko sebe tretira loše. Ovaj znak je sklon da poštuje druge ako imaju mnogo novca, velike kuće, skupe automobile ili obrazovanje sa elitinih svetskih univerziteta, što ga svakako donekle čini površnom osobom, piše Espreso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.