U trendu

Ovi horoskopski znakovi ne bi NIKAD trebali da zajedno stanu pred oltar

Veza Device i Strelca verovatno je jedna od najslabijih i najmanje prosperitetnih od svih kombinacija u Zodijaku, a brak Lava i Škorpije je sve samo ne poželjan jer su oboje vrlo svojeglavi.

Ovan – Rak
Njihov brak završio bi u suzama.

Iako se suprotnosti katkad, na iznenađenje svih, dobro slažu, u ovoj kombinaciji to nije slučaj. Iako bi brak Ovna i Raka počeo obećavajuće, Ovan bi vrlo brzo postao previše dominantan za nežnog i ljubaznog Raka.

Bik – Ribe
Trajaće vrlo kratko, ni pola godine.

Do razvoda Bika i Riba dolazi zbog velike razlike u snovima i ambicijama. Bik želi uspešnu karijeru i ugledan porodični život, dok su Ribe slobodnijeg duha i ne osećaju se ugodno kada moraju da ispune neka očekivanja.

Blizanci – Jarac
Brzo će pobacati prstenje.

Ovaj par ima mnoge slabe tačke, bilo da se radi o nedostatku komunikacije ili nespremnosti na kompromise vezane za bitne stvari u odnosu. Blizanci više vole da žive brzo pa čak i pomalo nepromišljeno, dok logičan Jarac priželjkuje organizovan i stabilan život.

Lav – Škorpija
Oni su recept za razvod.

Brak Lava i Škorpiona je sve samo ne poželjan. Radi se o dve tvrde glave, dve snažne ličnosti i svaka želi da ide svojim putem. Nakon prvobitne strasti sledi sve teže razdoblje. Bračni život im postaje nepodnošljiv zbog stalnih rasprava i napetosti koja vlada u kući.

Devica – Strelac
Njima je bolje da odmah kažu: ‘Ne!’.

Veza Device i Strelca veroatno je jedna od najslabijih i najmanje prosperitetnih od svih kombinacija u Zodijaku. Oni nemaju baš puno toga zajedničkog i nisu strpljivi kad se radi o razumevanju snova i želja drugih ljudi, prenosi msn.com.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.