U trendu

Ovi horoskopski znakovi su najbolji vozači: Jeste li i vi među njima?

Karakter i ponašanje osobe odražava se među ostalim za volanom. Ako verujete da na ponašanje utiče i astrologija, zaključak je jasan – osobine ličnosti astroloških znakova ogledaju se i u vožnji.

Jarac

Strpljenje, efikasnost i sposobnost planiranja unapred čine Jarce najboljim vozačima Zodijaka. Ovaj se znak u svemu prilagođava i nije sklon prebrzoj vožnji niti impulsivnom menjanju traka.

Blizanci

Blizanci žive za kontrolu gomile i posmatranje raspoloženja drugih ljudi. To se takođe odnosi i na vožnju: Moglo bi se reći da su Blizanci “mentalni multitaskeri”, prilagođavaju se promenama u saobraćajnim situacijama i brzo reaguju kad se dogodi nešto neočekivano.

Vaga

Vage ponekad mogu da deluju čudno i neozbiljno, ali njihova urođena intuicija takođe je korisna na putu. Vaga oseća nevolju pre nego što se dogodi i zna kada se treba povući i izbeći haos.

Rak

Oprezni i pomalo paranoični Rakovi izvrsni su vozači. Ipak, ponekad su vozači ovog znaka malo previše oprezni. Onaj spori vozač ispred vas kojem treba večnost da skrene desno, mogao bi da bude vrlo nervozan Rak koji samo želi sigurno da stigne kući, piše N1.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)