Ovi znaci horoskopa će imati najviše sreće u septembru, njima će krenuti na svim poljima

Neke horoskopske znakove čeka posebno srećan septembar

Da li osećate da vam um radi u petoj brzini otkako je sezona Devica počela 23. avgusta? Ali možda više zbog haotičnog, a ne efikasnog načina rešavanja problema po kojima je ovaj horoskopski znak poznat.

Mnogi su u ovakvom haotičnom stanju poslednjih dana, a retrogradni Merkur do 15. septembra i retrogradni Jupiter do 30. decembra samo doprinose opštoj drami.

Ako pak ovo što smo gore naveli niste osetili kao svoje blisko iskustvo, onda ste verovatno među najsrećnijim horoskopskim znacima u septembru 2023.

Dvostruka energija Device i retrogradnog Merkura može da dovede do problema i haosa na najgori mogući način, ali čini se da neki horoskopski znaci usred ovog ludila cvetaju kao nikad pre i napreduju bez ikakvih problema obavljajući najteže poslovne zadatke.

Pa, da vidimo koji su ti srećnici septembarskog perioda.

Blizanci

Iako ćete do sredine meseca osećati retrogradnost Merkura, to će vam na kraju ići u prilog, posebno u ljubavnim i porodičnim odnosima kod kuće. Septembar će biti pun obaveza s partnerom i/ili decom, tako da Blizanci možda neće biti baš društveni, ali će primetiti značajan napredak s familijom kod kuće.

Devica

Septembar je vaš mesec, drage Device, kada je reč o ostvarenju vaših želja i ciljeva, ali on vam donosi i dragoceno vreme za introspekciju. Očekujte izuzetno produktivan period, tokom kojeg ćete postići mnogo više nego što ste zamislili. Vi ste zvezda ovog trenutka i uživajte u toj tituli.

Strelac

Vaša karijera vam je u fokusu. Ukoliko ste proteklih meseci radili na unapređenju ili promenili posla, septembar će vam doneti dobre vesti i uživaćete u plodovima svog truda. Iako ćete vredno raditi, na kraju meseca videćete da je zaista vredelo. Strelčevi, bravo!

Ribe

Sezona Device donosi Ribama sreću u ljubavi i odnosima. Tokom ovog meseca vaši odnosi sa najbližima, uključujući partnera i prijatelje, postaće harmoničniji. Zahvaljujući osećanjima koje pupe i rascvetavaju se, osećaćete se izuzetno kreativno, što će vam pomoći da lakše savladate sve prepreke i izazove koji se mogu pojaviti tokom septembra, piše Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.