U trendu

Ovi znaci horoskopa nikada se neće obogatiti: Jedna stvar ih koči da dođu do para

Prema mišljenju astrologa, postoje tri horoskopska znaka koja imaju najmanje šanse da se obogate. A glavni razlog za jeste njihova neodlučnost, zbog koje propuštaju šanse i zadovoljavaju se malim stvarima. Nemaju dovoljno hrabrosti da ostvare svoje želje.

Vaga

Generalno se smatraju da su perfekcionisti i samokritični. Često da bi pokrenuli posao, neophodno im je da sebe uvere da su sposobne za to. Dugo se dvoume, jer faktor rizika ih sprečava da pristanu i upuste se u samostalne poslovne vode. Zbog njihove neodlučnosti, gube dobre prilike.

Blizanci

Neodlučni, takvi kakvi su, Blizancima dobre poslovne ponude skoro uvek izmiču. Neretko ih neodlučnost i nesigurnost košta veoma bitnih životnih trenutaka i poteza. Dok se Blizanci premišljaju šta bi mogli i kako bi to da izvedu, neko može da dođe na istu ideju i preotme im posao, prenosi Stil.

Ribe

Vole da igraju na sigurno i nisu znak koji se upušta u velike rizike. Smatraju se dosta obazrivim i tako propuštaju stvari i prilike u životu kako novčane, tako i poslovne i ljubavne. Vrlo teško izlaze iz zone komfora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar