U trendu

Ovi znaci horoskopa su najlepši, najpametniji i najbogatiji

Blago njima!

Ni astrolozi se neće međusobno složiti oko toga pod uticajem kojih se planeta najbolje roditi, ali neki znaci, čini se, imaju izraženije neke društveno važnije vrlina, pa su i njihovi su pripadnici zbog njih posebno istaknuti i najpoželjniji u društvu…

Evo koji su horoskopski znakovi ‘superiorniji’ i u čemu:

Najlepši znakovi
Budući da prema astrologiji i izgled kao i sve drugo zavisi od svih planeta natalne karte, a ne samo o znaku, ‘pravi’ će poredak dati skladnu kombinaciju koja će postati garancija dobrog izgleda, a uopšteno se u horoskopu Blizanci, Device i Vodolije smatraju najprivlačnijim.

Ne iznenađuje da su Lavovi na vrhu svih lista top najbogatijih jer pripadnici tog horoskopskog znaka nastoje da budu prvi u svemu i ne rade za druge, već samo i isključivo sebe. Blizanci i Vodolije takođe su dobri u zarađivanju i povećanju kapitala.

Najjači znakovi
Pre svega, to su znaci u kojima su Sunce i Mars posebno usklađeni: Ovan, Lav i Strelac su oni na koje obe planete dobro utiču, a Mars je i dalje posebno jak u Škorpiji i Jarcu.

Najpametniji znakovi
Vodolija i Blizanci smatraju se najinteligentnijim i najsposobnijim znacima, dok Blizance odlikuje dobra sposobnost pamćenja, brzo razmišljanje i razigran um. Na neobične Vodolije najviše deluje Uran, pa njihovo razmišljanje drugima može biti pomalo čudno, ali Vodolija će uvek pronaći rešenje, makar ono po mišljenju drugih bilo nestandardno.

Najsrećniji znakovi
Teško je reći ko je najsrećniji jer je sreća vrlo subjektivna, ali vatreni znaci smatraju najoptimističnijima jer oni najviše veruju u sebe i u svoju snagu. Za zemljane znakove sreća leži u materijalnom bogatstvu, za vodene u osećanjima, a vazdušne će usrećiti samo društvo i komunikacija. Ipak, astrolozi Blizance smatraju uopšteno najsrećnijima jer se uvek u pravo vreme nađu na pravom mestu, a i retko će propustiti dobru priliku, piše portal Your Tango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)