U trendu

Ovi znaci horoskopa u naredne 3 godine krenuće putem uspeha, što pomisle to će i da se ostvari

Ako pripadate jednom od ova tri znaka Zodijaka, računajte da su godine koje dolaze vrlo plodonosne za vas.

Vreme koje dolazi donosi vam uspeh na svim poljima, a uz samo malo truda vaš život će postati baš onakav kakvim ste ga zamišljali i želeli.

Bik

Mnogim Bikovima zvezde nisu bile naklonjene poslednjih godina, a posebno su propatili u ljubavi. Stvari se, poručuju zvezde, menjaju na bolje. Ove i naredne dve godine Bikovi će najviše uspeha imati upravo na polju ljubavi. Oni slobodni će upoznati osobu koja će ih zainteresovati, a ispostaviće se da je to osoba s kojom žele da provedu ostatak života.

Zauzeti Bikovi ulaze u jedan miran period u kom će vladati ljubav, mir i sloga s partnerom. I na poslovnom planu će vam cvetati ruže, posebno, ako se bavite nekim slobodnijim i kreativnijim zanimanjima. Do kraja 2025. idealan je period da započnete biznis o kome već dugo razmišljate.

Lav

Novac će se prosto „lepiti“ za Lavove u naredne tri godine. Vaš rad i trud će konačno biti primećeni i možete očekivati povišicu. Sve što započnete, dobro će vam ići. Imaćete nalet kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve sfere vašeg života. Uz to, velike su šanse i da se ozbiljno zaljubite. Konačno, ostvariće se vaš veliki san da uvek budete u centru pažnje. Bićete nezaustavljivi po pitanju energije, kreativnih ideja i zarade, pa bi to trebalo maksimalno da iskoristite.

Devica

Ne gubite vreme u naredne tri godine – učite nove jezike, putujte, čitajte, usavršite nove veštine. Pred vama je period koji bi trebalo maksimalno da iskoristite. Svi će vam se diviti i zavideti vam, a za to će imati dobre razloge. Razume se, sve to pod uslovom da uložite trud i pokrenete se posle podužeg perioda učmalosti.

Energija koju vam šalje raspored planeta je zavodljiva i vedra. Bićete zanosni i privlačićete poglede okoline nezavisno od toga da li ste muška ili ženska Devica. Bićete odlično raspoloženi, a sa lakoćom ćete savladavati sve prepreke, piše Alo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar