U trendu

Ovih 5 horoskopskih znakova preziru ljude, večito su nezadovoljni i stalno kukaju nad svojom sudbinom

Postoje horoskopski znakovi koji imaju predispoziciju da ne vole određene grupe ljudi, a da li ste i vi među njima – pročitajte u nastavku.

Jarac

Jarac otvoreno mrzi ljude kada se dovede u pitanje njegova profesionalnost. Uvek zna šta radi, pa smatra da nije potrebno da mu prate svaki korak. On je najpouzdaniji i najvredniji znak horoskopa, pa ga zato praćenje i proveravanje užasno nervira.

Najviše ga iritira rečenica: „Zašto to nisi uradio ovako?“

Škorpija

Nije istina da Škorpije očekuju da će baš svako da ih razočara i izneveri, ali priznajemo da su sumnjičave. Niko nije nevin dok se ne dokaže krivica kod Škorpije.

Morate da im dokažete da ste vredni njihovog poverenja i da ih ubedite da spuste svoj gard. Pošto su osetljive, lako možete da ih povredite, a da toga niste svesni. One će obuzdati svoj bes i spremati se za osvetu. U situacijama u kojima Škorpije imaju razloge za cinizam, dosežu tačku u kojoj mrze sve.

Bik

Bikovi ne vole osobe koje su previše samouverene i pune sebe. Narcisoidnost se toleriše sve dok druga osoba ne počne da ističe stvari u kojima je bolja od Bika. Uzdizanje drugih na ideji da će da pokore Bika, je za njih nezamisliva izdaja i iako im ništa neće reći – unutar sebe će ih mrzeti.

Rak

Kada se ne osećaju voljeno – Rakovi mrze sve. Ako su mu povređena osećanja ili ako ljude ne zanima kroz šta prolaze, naljutiće se. Oni nisu znak koji lako zaboravlja – ako ih naljutite, biće im teško da vam oproste. Ukoliko misle da ste loše postupili prema njima, neće lako preći preko toga.

Devica

Devica potajno ne voli ljude, koji se ne ponašaju onako kako bi ona želela: kada nisu ozbiljni ili raspoloženi za zabavu kada i ona, može da bude vrlo ljuta i neraspoložena. Da ne zaboravimo – isto to važi i za nevraćanje stvari na mesto! Kada vide tuđe neznanje i osete manjak poštovanja, odmah prave distancu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar