Ovih 5 znakova teško se nose sa STRESOM

Saznajte koji horoskopski znakovi ne mogu da obuzdaju svoju impulsivnost

Stres je svuda oko nas i nemoguće ga je izbeći. A kada ljudi  ne mogu da se nose sa stresnim situacijama, tada mnogi ljudi počinju da paniče i gube živce, neki često i preteruju.

Među takvim ljudima posebno se ističu neki horoskopski znakovi, piše Pinkvilla.

Lav

Ovaj znak zodijaka je poznat po svojoj burnoj reakciji. Kada su pod stresom i počinju da paniče kada im nešto ne ide po volji.

Lavovi su stresnim situacijama i kada su ljuti često impulsivni i ispoljavaju bes, a sve to ih tera da izgube svoju smirenost.

Rak

Kad se Rakovi nerviraju, izgovaraju reči bez razmišljanja, postaju veoma impulsivni i napeti.

Moraju da shvate da im stres i preterana reakcija ne mogu pomoći u upravljanju situacijom.

Vaga

Kad je Vaga u stresnoj situaciji, uglavnom povredi samo sebe. Ovaj znak želi da pronađe neki alternativni način izbacivanja stresa, ali to im nikako ne pomaže. Oni jednostavno moraj uda se smire kada osete da pucaju.

Devica

Device su poznazi kao veliki perfekcionisti, pa burno reagiraju kad stvari nisu savršene ili prema njihovim očekivanjima. Teže savršenosti pa često preteruju dok rade bilo kakav posao.

Strelac

Ovaj horoskopski znak ne razmišlja o planovima niti radi na njima. Međutim, kada se nađe u stresnoj situaciji u jednostavnim stvarima, postaje i bezobrazan prema drugima. Stoga, bolje vam je da niste u njihovoj blizini kada su ljuti i besni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.