U trendu

Ovim HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA smeše se MILIJARDE

Današnji istraživači rade razna istraživanja. Jedno od takvih jeste da su na osnovu svakog milijardera na svetu izračunali prosečna neto vrednost svakog horoskopskog znaka, zajedno s procentom milijardera koji pripadaju svakom od njih. Proverite kako vaš znak kotira na toj lestvici.

Nije iznenađujuće da žene jarci imaju najveću verovatnost da postanu milijarderi. 20% svih žena milijardera su jarci. Oni su odlučni, ambiciozni, oštroumni i materijalisti. Novac im je bitan. Novac je način na koji vrednuju svoj trud i mesto u svetu.

Drugi znak koji će najverovatnije postati milijarder je lav. Opet, materijalistički i ambiciozni znak koji želi učiniti, premašiti i zadobiti poštovanje, pažnju i divljenje drugih. Lavovi su takođe blagoslovljeni moćnim, prirodnim veštinama vodstva. Drugi se ugledaju na njih, pa im se od prvog dana daje najava za vrh.

Treći na listi je škorpija. Moćan, samouveren, neustrašiv znak bez imalo zamerki, nemilosrdan i malodušan u nameri da dobije ono štao želi. Škorpije se ničega ne boje i vole imati kontrolu nad svojim svetom. Raditi za drugoga, savijati tuđe gnezdo, jednostavno nije za njih. Oni su alfa znak.

Bik i vaga su na četvrtom i petom mestu, što ima smisla jer je njihov planetarni vladar Venera. Između ostalog (poput ljubavi, zadovoljstva i ljepote), Venera vlada novcem. Oba ova znaka vole živeti dobar život, a to zahteva novčana sredstva.

Sledi Devica. Iako su prirodno skromne, device su perfekcionisti i sve u životu rade do savršenstva, tako da će u što god da se upuste posao ispasti izvrstan. Device marljivo rade na svemu, pa i na sticanju bogatstva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.