U trendu

Ovim horoskopskim znakovima sprema se iznenadni novčani dobitak, dolazi im vreme sreće

Planetarni čvor u Ovnu kreće u Bika, gde je trenutno Uran, što po horoskopu može doneti neočekivane promene u mnogim životima. Mars, ključna figura u karmičkim događajima tokom 2024. godine, prelazi u Bik 10. juna.

Kako Mars utiče na našu svakodnevicu?

Mars u određenom znaku usmerava pažnju na specifične aspekte života. Od 10. juna do 21. jula, Mars će biti u Biku, a njegova konjunkcija s Uranom od 14. do 18. jula donosi mogućnost dramatičnih promena. Ovo je vreme kada se mogu pojaviti neočekivani događaji u vezi sa finansijama i samopouzdanjem.

Šta možemo očekivati tokom Marsovog tranzita kroz Bika?

Postoji velika verovatnoća iznenađenja, posebno u vezi sa potrošnjom ili ponašanjem određenih osoba. Marsov uticaj može otvoriti vrata za nove poslovne mogućnosti, posebno u oblastima informacionih tehnologija i online projekata. Takođe, Sunce će biti u trigonu sa Marsom i Uranom iz Raka, što može naglasiti pitanja nekretnina i porodičnih odnosa. Mars i Uran: stvaralačka energija i iznenadni događaji

Konjunkcija Marsa i Urana 16. jula budi želju za napretkom i duhovnim razvojem. Ova kombinacija može inspirisati hrabre korake, poput neočekivanih putovanja ili promene karijere. Međutim, važno je biti oprezan, jer ovaj tranzit može podstaknuti iznenadne i impulsivne reakcije.

Negativne strane Marsa u Biku

Pored pozitivnih aspekata, ovaj period može doneti i neugodne situacije, kao što su oštre reakcije ili nepromišljeni potezi. Važno je biti oprezan sa električnim uređajima i izbegavati impulsivne odluke.

Marsov tranzit kroz Bika donosi intenzivan period promena i iznenađenja. Bez obzira da li se radi o finansijama, karijeri ili ličnim odnosima, ključno je ostati fleksibilan i pažljiv tokom ovog dinamičnog perioda.

(Espreso/24sedam)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.