Ovim znacima april će biti NAJGORI mesec u godini

Izgleda da 2019. teče jako brzo. Počeo je četvrti mesec u godini, koji neće biti najbolji za neke horoskopske znakove. Međutim, nema potrebe da se plašite jer vas univerzum nikada ne opterećuje stvarima koje ne možete da podnesete. Ovo su znakovi kojima će april biti najgori mesec u godini.

Bik 
Važno je znati da će sve biti u redu. Sunce će putovati kroz vašu dvanaestu kuću udobnosti i karme, pa se nemojte iznenaditi ako se morate rešiti nečega ili ako nekome morate oprostiti. Bez obzira šta se desilo, ovo je vaša prilika da nešto ostavite u prošlosti. Ovo je prilika da se odmorite pre nego što vaša sezona počne, a vaš odmor će vam zaista biti potreban.

Devica 
Ne zaboravite da ništa nije savršeno. Osim toga, kada ste poslednji put odvojili vremena za sebe? Dani odmora za mentalno zdravlje su uvek potrebni. Pošto sunce putuje kroz vašu osmu kuću seksa, transformacije i zajedničkih resursa, ovaj period čeka na dugoročne promene. Ne opirite se i nemojte se plašiti da budete ranjivi.

Jarac 
Zašto se osećate nesigurno? Sa Suncem u vašem domu, porodici i emocijama, verovatno ćete se osećati pomalo introvertno. To znači da ćete želeti da provedete više vremena sa sobom, u udobnosti svog doma, umesto da se okružite ljudima. S druge strane, vaša vladajuća planeta počinje svoj retrogradni ciklus, tako da ćete ovog meseca morati da razmislite o nekim stvarima koje su požurile sa vašom trenutnom strukturom i temeljima.

(zenskimagazin.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.