U trendu

Ovim znacima kapljaće pare kao kiša u julu, neće verovati kakva ih sreća snašla

Neki će dobiti novac koji već dugo čekaju, dok je kod drugih zvezda novca zasijala na polju koje ima veze sa igrama na sreću.

Svetski numerolozi tvrde da će ovo leto za pripadnike pojedinih znakova Zodijaka biti u znaku novčanog dobitka.

Proverite da li se nalazite među srećnicima i šta je to što biste eventualno mogli da očekujete, ako ste pripadnik neka od ova 4 horoskopska znaka.

Bik

Mars se bliži ka vašem znaku, a dok čekate 6. jul, Venera je već ušla u vaše drugo polje, pa vam je sva energija fokusirana na novac. Ovo je period u kojem će se novac lepiti za vas, a idealna je prilika da zaradite nešto više. Kako su Blizanci dupli znak, nije isključeno da ćete primiti novac iz dva izvora finansiranja.

Vodolija

Iako je Saturn retrogradan, pa plaćate zaostala dugovanja, Venera u petom polju vam donosi priliku da ostvarite dobitak na igrama na sreću. To je zanimljiv period u kojem na osnovu igre možete da dobijete nešto, pa ne bi bilo loše da okušate svoju sreću.

Devica

Venera u Blizancima donosi vam veliku zaradu kroz posao. To je ujedno i prilika da dobijete povišicu ili pre bolje plaćen posao. Osoba koja je drugačijeg temperamenta nego vi može da vam ponudi saradnju koja će vam biti odskočna daska u karijeri.

Rak

Sunce u vašem znaku donosi veći novac. Pošto je u aspektu sa Neptunom, imate potrebu puno da trošite, ali ćete dovoljno i zarađivati. U idealnoj ste poziciji da zahtevate povišicu. Čuvajte se džeparoša, jer Sunce u aspektu sa Neptunom može da vam donese nestanak novca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)