U trendu

Ovim znakovima novac stiže već 13. avgusta, ali tek posle im sledi moćan astro period, najviše će profitirati

Trenutni tranzit Sunca u konjukciji sa Venerom (13. avgusta) usmerava pažnju na druženje, zadovoljstvo, kreativnost i finansije. Više ćete da cenite harmoniju i lakoću.

Verovatno vas očekuje druženje sa divnim ljudima, a imaćete veću mogućnost za zaradu novca.

Moćan datum

13. avgust 2023. godine je idealan dan da sebe počastite dobrom frizurom, kupovinom nekog manjeg odevnog dela ili učiniti šta god kako biste se osećali lepše i bolje.

Ovo je odlično vreme za zabavljanje, veridbu, brak i poboljšanje ljubavnih odnosa jer bi trebalo da se osećate ljubaznije i da izgledate seksualno privlačnije i harizmatičnije.

Sada je verovatnije da ćete pronaći bezuslovnu ljubav. Takođe bi trebalo da budete društveniji i zabavniji.

Dakle, ovo je dobro vreme za traženje zadovoljstva kroz zabavu, druženje, žurke. Međutim, takođe je idealno vreme za opuštanje sa decom, sređivanju i ulepšavanju kuće.

Stiže novac

A pre svega ugodite sebi i bavite se svojim aktivnostima. Trebalo bi da osećate više entuzijazma za umetničke i kreativne aktivnosti poput muzike, pevanja, plesa, umetnosti ili poezije.

Dobar smisao za modu i potraga za jeftinim stvarima čine ovo dobrim vremenom za kupovinu i dekoraciju. Poslovna pitanja i ulaganja u umetnost i nakit trebalo bi da donesu profit.

Vaša želja za mirom i harmonijom znači da treba da imate dobre prilagođavačke veštine. Lako se možete sprijateljiti i pobediti neprijatelje. Ali saosećajna i temperament rizikuju da ugroze vaš postojeći mir. Izazovniji planetarni aspekti mogu izazvati probleme sa preteranim uživanjem, ekstravagancijom ili lenjošću.

Ovaj aspekat Venere i Sunca najbolje mogu da iskoriste znakovi među kojima su: Lavovi, Strelčevi i Ovnovi.

(Informer)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar