U trendu

Ovim zodijačkim znakovima uspeh i bogatstvo zapisani su u zvezdama

Horoskop i bogatstvo su oduvek bili povezani i uvek su aktuelna tema. Setite se samo koliko ste puta, verovali vi u horoskop ili ne, uzbuđeno tražili pasus koji govori o novcu i vašem zanimanju (tj. šta vam je suđeno da budete).

Zato ne čudi da se rade tolike natalne karte i analize o tome koji horoskopski znak ima najviše potencijala da bude bogat, a koji mora malo više da se potrudi da dosegne bogatstvo, jer mu osobine ne idu baš u prilog.

Horoskopski znakovi od najsiromašnijeg do najbogatijeg:

Najmanje je bogataša rođeno u znakovima Raka i Device. Rakovi su istrajni, oprezni i maštoviti. Međutim, imaju i negativnu stranu – skloni su čestim promenama raspoloženja. Veoma su ćudljivi, sumnjičavi i nesigurni. Device su vredne, odgovorne i znaju da štede, ali nisu dovoljno otporne na stres, pa često odustaju kada su pod pritiskom ili nekim teškim zadatkom.

Deseto mesto zauzima Strelac. Strelci su dinamični, energični i optimistični, ali su takođe i rasipnici i vrlo neodgovorni. Ljubitelji zabave, uživaju u zarađivanju i trošenju novca. Ne brinu mnogo o tome kako će zaraditi sledeću platu, a to je najveći problem.

Od sedmog do devetog mesta „guraju se“ Jarčevi, Ribe i Blizanci.

Ribe imaju izvrsnu finansijsku intuiciju i mnoštvo ideja, ali uopšte nisu ni praktični ni uporni. Vrlo brzo odustaju i mogu biti zarobljeni u začaranom krugu prekomernog trošenja novca. Blizanci su radoznali, snalažljivi i pronicljivi. Međutim, imaju loše strane koje ne mogu da sakriju. A to su površnost, neodlučnost i nestabilnost. Jarci su uporni, disciplinovani i vole da kontrolišu stvari. Zbog te kontrole, teško se prilagođavaju novom okruženju i promenama, a ponekad znaju da budu malodušni.

Četvrto i peto mesto dele Vodolija i Bik.

Vodolije mogu biti vrlo inovativne. Imaju originalne ideje (naročito u vezi sa tehnologijom) i uglavnom su ispred svog vremena, jer umeju da vide „širu sliku“ problema. Ali teško poštuju tuđe mišljenje, nisu obazrivi i nemarni su u poslu. Bikovi su odgovorni i praktični, a najviše od svega vole udoban život i gomilanje materijalnih vrednosti. Tvrdoglav je i konzervativan, neodlučan, nije aktivan, pa mu je inicijativa strana reč, piše bizlife.rs.

Četvrtoplasirane Škorpije su u biznisu odvažni, strastveni i agresivni. Nije mudro stati im na put jer su zlopamtila, pa su sa njima sukobi vrlo česti. Zbog toga ih poslovni partneri i kolege ne vole.

Na drugom i trećem mestu nalaze se Vaga i Lav.

Lavovi su izuzetno ambiciozni, puni energije i optimizma, ali i dobri organizatori i opasni protivnici na poslovnom planu. Međutim, takođe su i prepotentni i sami sebi dovoljni. Lav je egocentrik, ohol, hvalisav, gord, razdražljiv, pa često odbija dobronamerne savete svojih kolega i poslovnih partnera, tako da uopšte ne treba da ga savetujete.

Vage su prave diplomate, druželjubive su i sklone saradnji. Međutim, ispod njihove „meke spoljašnjosti“ krije se poslovna zver. Često „vagaju“, pa zbog toga mnogo lutaju, previše se oslanjaju na druge, tako da postaju naporni u poslu.

Na prvom mestu je Ovan!

Ovan brzo uočava dobre prilike i odmah se baca na njihovu realizaciju. Karijera i novac su oblasti u kojima Ovan „dominira“. Kao vrlo ambiciozan i kreativan, Ovan je pravi lider. Međutim, nije sve tako savršeno. Kod Ovna je uglavnom sve „na mišiće“. Nije detaljista, tako da mu se često dešava da greši u procenama, a pošto je tvrdoglav i uvek u pravu, nikada neće da prizna da je pogrešio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.