U trendu

Ovo će biti najnesrećniji horoskopski znakovi u 2021.

S početkom svake godine svi se mi pitamo kakva će ona biti.  Voleli bismo da budemo spremni na sve što dolazi kako bi se što lakše izvukli iz nevolja.

Zvezde znaju koji će horoskopski znakovi biti najnesrećniji u 2021. godini.

Blizanci

Ovaj znak ima „lažno mirnu“ stranu, ali kad se naljute na vas, shvatićete da je to samo privid. Upravo će zbog te mračne strane svog karaktera Blizanci u 2021. godini imati puno problema.

Kako neće moći da kontrolišu vrhunce svoje ljutnje, napraviće puno grešaka u ovoj godini.

Rakovi

Sreća ih neće pratiti pa su velike šanse da neće ostvariti ništa od planiranog. Doživeće i neočekivanu izdaju bliske osobe, nakon čega će im sve krenuti nizbrdo.

Jarčevi

Biće na mukama, a zbog čega drugog nego zbog novca. Neki će se okrenuti igrama na sreću u nadi da će popraviti svoju finansijsku situaciju, ali to je najgore što mogu da urade jer ih sreća neće pratiti.

Ako istraju u lošim odlukama, ovo bi im mogla biti najgora godina do sada. Jarčevi, ne možete na silu doći do sreće.

Vodolije

Komplikovani ljubavni odnosi njihova su slaba tačka. Žele iskrenu ljubav koja će trajati, ali uporno nalaze pogrešne partnere za to, a čak su i sami ponekad u startu svesni da greše u izboru partnera.

Ribe

Svi ih doživljavaju kao mekane i nespretne, a taj će se utisak samo pojačavati u narednim mesecima. Ni sami pripadnici ovog znaka neće moći da veruju koliki peh imaju. Sreća ih definitivno neće pratiti u 2021.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.