U trendu

Ovo je najsrećniji dan za svaki kineski horoskopski znak: Saznajte koji je vaš

Još veća sreća pratiće vas ako ste se rodili tih dana – ali čak i da niste, oni su za vas još uvek najsrećniji dani u mesecu.

Pacov – 4, 13, 30.

U kineskoj astrologiji godina kad ste se rodili diktira vaš znak, a ne mesec.

Međutim, određeni dani u mesecu za svaki znak su posebno značajni – mogli bi da budu najbolji dan za, recimo, sastanak s nekim posebnim ili ulaganja. Za Pacove su najuspešniji 4, 13. i 30. dan svakog meseca.

Bivo – 13, 27.

Ljudi rođeni u znaku Bivola izuzetno su marljivi i žele da reše neki problem, objašnjava stručnjak za kinesku astrologiju i majstorica tai-chija, Šeron Smit. U ova dva dana njihova snažna priroda privući će neke dobre stvari i visoko poštovanje.

Tigar – 4, 16, 27.

Tigrovi su samouvereni, hrabri i ne boje se izazova. Njihovi kvaliteti zajedno stvaraju još veće šanse za uspeh i bogatstvo ovih dana u mesecu.

Zec – 26, 27, 29.

S tri srećna dana svakog meseca, Zec dobija dodatne šanse za sreću. Zahvaljujući sposobnosti da se povežu s drugim ljudima, ovih dana razvijaće više porodične, prijateljske i romantične odnose.

Zmaj – 1, 16.

Pretenciozan i nadahnjujući, ovaj znak može da „nanjuši“ nešto dramatično. „Zmajevi mogu da zaslepe druge i budu vrlo kreativni“, kaže Smit. U kineskoj kulturi i legendama zmajevi su veoma cenjena stvorenja, a srećnih dana će im se pružiti prilika za napredovanje u profesionalnom životu.

Zmija – 1, 23.

Asocijalna Zmija može da iskoristi ove povoljne dane za razvoj ličnih odnosa. Poznato je da one vole da „žive po svojim pravilima“, objašnjava Smit. Ova dva dana nudiće im priliku za rast i korak u središte pažnje kako bi iskusili onu pozitivnost i optimizam koji im često nedostaju.

Konj – 5, 20.

Konji su stvorenja koja su igrala ogromnu ulogu u razvoju čovečanstva i njegovom napretku. Povezani su s elementom vatre, tako da mogu da budu vrlo živahni i izdržljivi. Zato će njihov naporan rad i snaga biti prepoznati baš u ovim danima.

Koza – 7, 30.

Ovih dana će se nežni i ljubazni pripadnici ovog znaka naći u još dubljem skladu sa svetom koji ih okružuje. Njihovi odnosi će procvetati, a njihovo dostojanstvo će prihvatiti i drugi.

Majmun – 4, 14.

Majmuni mogu da budu raspoloženi, ekscentrični i zabavni. Majmun će poremetiti neki ustaljeni poredak pokrećući stvari koje stoje. Srećnih dana sve će se složiti na poslu i društvenom životu, a dodatni je plus što će postati centar pažnje.

Petao – 4, 26.

Kao i Zmaj, Petao je vatren i nezavisan. On je pratitelj trendova koji će u svojim srećnim danima doživeti uspeh u poslu i iskusiti lakoću življenja.

Pas – 7, 28.

„Psi su topli, povezuju se lako s ljudima“, kaže Smit. Psi žele da budu s drugima kako bi im pomogli da se povežu sa svojom unutrašnjom ljudskošću. Ovih dana Psi će imati više sreće u društvenom životu.

Svinja – 17, 24.

Pametne i hrabre, Svinje će tih dana dobiti dodatno priznanje zbog svoje sklonosti da budu ugledni i profesionalni. Imaće veće šanse za napredovanje ili neki drugi uspeh u poslu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.