U trendu

Ovo je najsrećniji datum za svadbu u 2023. godini: Iskoristite ga, doneće mnogo ljubavi i iskrenih emocija

U svim krajevima Srbije postoje neka određena pravila za organizovanje venčanja i svadbi. Na primer, ranije su se u Vojvodini svadbe pravile samo pre podne, a ponegde se i dan-danas zadržao taj običaj. Međutim, šta je sa danima u nedelji?

Ukoliko planirate da stanete na „ludi kamen“ sledeće godine, poslušajte zvezde i odaberite najsrećniji datum za organizovanje venčanja.

Zima

Oni koji bi radije da venčanje prave tokom zimskih meseci, Januar i Mart su najsrećniji meseci za to. Prema mišljenju astrologa, 22. januar je idealan dan za svadbu, jer tada dolazi do dvostrukog poravnanja Venere i Saturna. Takođe, mlad Mesec, 21. marta, donosi dosta sveže komunikacije sa Merkurom koji mu se pridružuje. Ovaj dan će takođe da ima dragoceni ton ljubavne postojanosti i stabilnosti sa Venerom i Junonom, a koje se spajaju u Biku.

Proleće

Svako proleće donosi velike promene, a osim cvetanja i bujanja prirode, ono će novopečenim parovima da donese i srećne datume. Pa tako, 11. april biće topao i srećan dan svima onima koji staju na „ludi kamen“. Sledeći mladi Mesec u Biku, a koji će se desiti 19. maja, donosi bolju i otvorenu komunikaciju, dok će Rak u Veneri da donese porodičnu atmosferu punu ljubavi sa lepim i iskrenim emocijama.

Leto

Ako postoji mesec koji mladenci najviše obožavaju, to je zasigurno jun. Mlad Mesec će se u svestranim i komunikativnim Blizancima desiti 17. juna, što je veoma povoljan period za sve one koji započinju novo poglavlje u svom životu – doneće im puno ljubavi, živopisne i usklađene energije. Zatim sledi 21. jun koji donosi još više emocija i osećanja. Zato ga iskoristite!

Kineski horoskop

A prema kineskoj astrologiji, najbolji meseci za venčanje u godini Zeca, odnosno 2023. biće maj, jul, avgust, oktobar i novembar. A najsrećniji dani biće 2, 8, 13, 14, 17, 20, 25. i 29. u mesecu. Najbolje bi bilo da ove datume ukombinujete sa gore navedenim srećnim mesecima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar